• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik Çıkan Gebelik Testi, Sizce Kimyasal Mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fridafirijit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
40
35
3
36
Kızlar canım kızlar, ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışan polikistikoverli, ters rahimli, ve myomlu bir hatunum yok yok yani :)
Bu ay adet günümde sadece peçeteye sürülecek kadar kanamam oldu. Sonra bu ovülasyon testlerinin içindeki gebelik testlerinden yaptım silik 2. çizgi çıktı. Adet günümüde 2 gündür geçtim. Şimdi koronadan dolayı hastahaneye gitmeye de korkuyorum :( siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ? Bekleyip tekrar gebelik testimi yapmalıyım ? Hiç beklemeden direk hastahaneye gidip kanmı vermeliyim ? Kimyasal gebelik oluştuysa benim için problem oluşturur mu ?
Tecrübelerinize güveniyorum.

Kızlar canım kızlar, ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışan polikistikoverli, ters rahimli, ve myomlu bir hatunum yok yok yani :)
Bu ay adet günümde sadece peçeteye sürülecek kadar kanamam oldu. Sonra bu ovülasyon testlerinin içindeki gebelik testlerinden yaptım silik 2. çizgi çıktı. Adet günümüde 2 gündür geçtim. Şimdi koronadan dolayı hastahaneye gitmeye de korkuyorum :( siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ? Bekleyip tekrar gebelik testimi yapmalıyım ? Hiç beklemeden direk hastahaneye gidip kanmı vermeliyim ? Kimyasal gebelik oluştuysa benim için problem oluşturur mu ?
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz. Belki geç yumurtlamışsınızdır ondan silik çıkmıştır. Bence elinizde varsa 2 gün arayla sabah ilk idrarla yapın koyulaşma varsa sağlıklıdır inşallah. Kimyasalda bi problem oluşturmaz yoğun adet olursunuz adetinizin ilk bi haftası içinde. Ama başka şeyler olma ihtimaline karşı gebelik kesinleşince kan takibi şart. Mazallah kötü sonuçlar da olabiliyor

Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz. Belki geç yumurtlamışsınızdır ondan silik çıkmıştır. Bence elinizde varsa 2 gün arayla sabah ilk idrarla yapın koyulaşma varsa sağlıklıdır inşallah. Kimyasalda bi problem oluşturmaz yoğun adet olursunuz adetinizin ilk bi haftası içinde. Ama başka şeyler olma ihtimaline karşı gebelik kesinleşince kan takibi şart. Mazallah kötü sonuçlar da olabiliyor
Evet yumurtlama günümden 15 gün geçti aslında çok teşekkür ederim cevabınız için. Sanırım dayanamayıp Pazartesi kan tahlili vericem. Rabbim en doğrusunu bilir teşekkürler cevabınız için.

Evet yumurtlama günümden 15 gün geçti aslında çok teşekkür ederim cevabınız için. Sanırım dayanamayıp Pazartesi kan tahlili vericem. Rabbim en doğrusunu bilir teşekkürler cevabınız için.
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba, öncelikle şunu söyleyeyim ters tahinli olmak sadece cinsel ilişkide sorun yaratır onun haricinde hamile kalmaya engel değildir. Açık söylemek gerekirse bir kimyasal gebelik yaşadım onda da sizinki gibi oldu adetim çok çok az oldu test silik çıktı beta hcg değerim 43 tü bir gün sonra yeniden kanamam oldu ve bozuldu. Kimyasal gebelik dedi doktorum . Ama herkeste aynısı olacak değil tabi ki. Umarım sizin normal sağlıklı bir gebeliktir hayırlı ramazanlar ☺️

Merhaba, öncelikle şunu söyleyeyim ters tahinli olmak sadece cinsel ilişkide sorun yaratır onun haricinde hamile kalmaya engel değildir. Açık söylemek gerekirse bir kimyasal gebelik yaşadım onda da sizinki gibi oldu adetim çok çok az oldu test silik çıktı beta hcg değerim 43 tü bir gün sonra yeniden kanamam oldu ve bozuldu. Kimyasal gebelik dedi doktorum . Ama herkeste aynısı olacak değil tabi ki. Umarım sizin normal sağlıklı bir gebeliktir hayırlı ramazanlar ☺
Çok teşekkür ederim özellikle tecrübeli kişilerin yazması çok değerli, sizce 1 hafta daha bekleyip ölemi gideyim hem kimyasal ise bu arada da adet olurum diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum 30 Nisandı Bat.

Bekleyin derim ben, gebeliğinizi kesinleştirmek için evde gebelik testi ile destekleyebilirsiniz bence. Kanda kesin görünür tabi ki hem kaç haftalık olduğu tahmin edilir hem de sağlıklı ilerliyor mu o görülür. Ancak şu süreçte olabildiğince geri kalmak en mantıklısı. Kan sonucunu görmek şu saatte bir şeyi değiştirmez zaten o yüzden evde kalın sağlıkla kalın ☺️

Bekleyin derim ben, gebeliğinizi kesinleştirmek için evde gebelik testi ile destekleyebilirsiniz bence. Kanda kesin görünür tabi ki hem kaç haftalık olduğu tahmin edilir hem de sağlıklı ilerliyor mu o görülür. Ancak şu süreçte olabildiğince geri kalmak en mantıklısı. Kan sonucunu görmek şu saatte bir şeyi değiştirmez zaten o yüzden evde kalın sağlıkla kalın ☺
evet haklısınız aslında pazartesi gideyim diyodum ama 1 hafta daha bekleyeyim o zamana kadar herşey belli olur sanırım hemde. çok teşekkürler yardımların için. Umarım herşey gönlünce olur :*

Kızlar çizgileriniz geç mi belirdi kaç dakika yada saat mesela??

Back