- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peçetedeki kılı bile gördüm silik çizgi yok test negatif çıkmış kan verin kesin sonuç çıkar.Bugün test yaptım aslında adetime 4 5 gün var ama silik de olsa bir çizgi var mi bana mi öyle geliyor
gebelik varmı yokmu bi bakar mısınız ustekini dün yaptım aşağıdakine bugunBugün test yaptım aslında adetime 4 5 gün var ama silik de olsa bir çizgi var mi bana mi öyle geliyor
Beybi ben burdayim diyo annesigebelik varmı yokmu bi bakar mısınız ustekini dün yaptım aşağıdakine bugun
Allah razı olsun Rabbim insallah banada nasip eder hayırlısıyla dua edin nolurBeybi ben burdayim diyo annesiinşallah hayırlısı ile tamamına erer
Koptum:)))Peçetedeki kılı bile gördüm silik çizgi yok test negatif çıkmış kan verin kesin sonuç çıkar.
Malesef yok canımBugün test yaptım aslında adetime 4 5 gün var ama silik de olsa bir çizgi var mi bana mi öyle geliyor
Şimdi kan tahlili yaptırın bir gün arayla aynı yer aynı saatte tekrar yaptırın inşallah hayırlısı ile güzel artar hepimize kucağımiza almayı nasip eder rabbimAllah razı olsun Rabbim insallah banada nasip eder hayırlısıyla dua edin nolur