Silik beyaz çizgi ve sonrası...

only_math

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
19
6
36
40
Öncelikle herkese merhaba. . .
Sayfayı ve forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat henüz üye oldum.
Bugün gebelik testi yaptim ve beklenen adetime 1 gün var. Testi ilk yaptığımda 2. çizgi kısmında beyaz bir çizgi oluştu ve ben bunu 2. çizginin oluşması gereken alan olarak yorumlayip testin negatif çıktığını düşündüm. Fakat testi yaptıktan 3 4 saat sonra sanki 2. çizgi hafif pembelesmiş gibi geldi bana. Görselini de yüklüyorum. Bu konuda yorumlarinizi alabilirsem sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-01-19-03-22.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 6.772
Canim muhtemelen hamilesin ama yarin testi tekrarlamanda fayda var cnk ilk 10 dk sonrasi cikan sonuçlara cok guvenmemek gerekio ama sen bastada biraz belirdi demissin yaptirabiliosan direk kan testi yaptir yada idrar testini tekrarla yine cift cizgi cikarsa öyle kan verirsin

Teşekkür ederim yorumunuz için, adet gecikmesinden sonra tekrar yapıcam netlesirse kan testi yaptırıcam insallah. Beklemek insanı sabırsızlandırıyor :) siz de hamilesiniz sanırım Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin bebişinizi

Canım silik çizgi var evet gebelik olabilir hayırlısı olsun inşallah

guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim insalla sende en kisa zamanda guzel haber alirsin

Tekrar test yaptın mı canım?

Tekrar test yaptın mı canım?

Canım yapamadım henüz, başka bir konu başlığında da bahsetmiştim az önce de okumuş olan varsa ikinci baski olacak ama :) kardeşim doktor, ona yolladim fotografi "bu test negatif, gelir yakinda adetin" dedi ben de bunun üzerine hevesim kirildi almadim test ama hala adetim gelmiş değil. Yarın alicam ama tekrar test eğer adet gelmezse.

Tatlım şuan bende aynı durumdayım acaba hamilemiydin ozaman :) ?

Canim hamilemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…