• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik 2.çizgi...Hamile miyim ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.119
6.893
398
Adetim 6 gün gecikti 3 gün önce yaptığım test negatifti.Bu sabah ilk idrarımla tekrar yaptım baştan çıkmadı sonra uyumuşum 1 saat kadar çöpe atmak için bakınca pembemsi ikinci çizgiyi gördüm, hemşire arkadaşımı aradım dedim böyle böyle testin fotoğrafını attım çok yeni gebeliklerde 1 2 saat sonra çıkabiliyor bence var dedi.Ben vajinismusum eşimi umutlandırmak istemiyorum kan testi yaptıralım dersem umutlanır sizce var mıdır gebelik bakar mısınız
2277940

Sağlık ocakları da kan testi yapabilir. Esinize söylemeden bir kan verebilirsiniz var gibi ama 20 dakika sonra çıkan sonuç geçersiz sayılacaktır

Ikinci gorunuyor ama idrarda cok dagilmis bazen idrar dagilinca da ozellikle bu tesste cifr cikiyor 2 ay once bana da oldu bu test bazen yanls gosteriyor tekrarla ya da kan ver

Canım fazla damlatmış olabilirsin,ya da beklediğinden dolayı dağılmış olabilir..
eşine söylemeden bir kan ver istersen.. yok gibi sanki.
ama inşallah vardır:dua::KK200:

Bu testte gebelik var gorunuyor.erken gebeliktestine gerek yok. 6gun de gecikmissin zaten. Iki uc gun snra kan veresinede soylyeblrsn. Gebelik vr .

Bu testte gebelik var gorunuyor.erken gebeliktestine gerek yok. 6gun de gecikmissin zaten. Iki uc gun snra kan veresinede soylyeblrsn. Gebelik vr .
Testlerin bir suresi var ve bu sureyi gectikleri zaman 3 cizgi de ciksa gecersiz sayilirlar. Boyle kesin konusarak anne adayinI uzmeyin. Ilk 5 dkka da ne cikiyorsa sonuc odur.

Merhaba canım, umudunu kırmak istemem ama aynı şey geçen ay benim başıma geldi. Aynı marka test ile yaptım negatifti. Biraz zaman geçince bariz ikinci çizgi çıktı. Öyle silik falan da değildi. Ertesi gün adet oldum. Hamile değildim. Başka marka test ile tekrarlamanı tavsiye ederim.
Umarım bebeğin sizinledir. 🙏🏻

Merhaba canım, umudunu kırmak istemem ama aynı şey geçen ay benim başıma geldi. Aynı marka test ile yaptım negatifti. Biraz zaman geçince bariz ikinci çizgi çıktı. Öyle silik falan da değildi. Ertesi gün adet oldum. Hamile değildim. Başka marka test ile tekrarlamanı tavsiye ederim.
Umarım bebeğin sizinledir. 🙏🏻
Kimyasalmış canım.O zamanlar vajinismusum vardı nasıl hamile olabilirim diye düşünürken şiddetli kanama ve ağrıyla gittim acile kimyasalmış

Back