-
- Konu Sahibi 123gozde321
Ben de early pregnancy testinden yapmıştım adet olucağım günde, ve silik çıkmıştı böyle, sonra dakikalar içinde biraz daha belirdi ve hamileyim:) saklıyorum o benim ilk testimdi:) inş sen de hamilesindir canım. Ama aklınızda bulunsun ilk 15 dk dan sonra test geçerliliğini yitiriyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhabalar adetime daha 4 gün var predictor marka erken gebelik testi aldım bugun yaptım ve 2.çizgi çok silikte olsa gördüm... bana yardım edermisiniz fotosunuda atayım çok silik ama gözle görülüyo yani hamilemiyim artık umutlanayımmı :)
Eki Görüntüle 1204023
kızlar merhabalar adetime daha 4 gün var predictor marka erken gebelik testi aldım bugun yaptım ve 2.çizgi çok silikte olsa gördüm... bana yardım edermisiniz fotosunuda atayım çok silik ama gözle görülüyo yani hamilemiyim artık umutlanayımmı :)
Eki Görüntüle 1204023
kizlar dun girip cewap yazamadim sizlere kusura bakmayin. dun gttim kan verdim sonucumsa 0.100 yani hamile degilim cok uzgunum.. 4sene olmadi zaten bende aptallik olmuyo işte boşuna ümitlendim sonuç yine hüsran..
Benim de silik çıktı şimdi bi bebişim var
Canım senin kan sonucun kaç çıkmıştı ilk test yaptırdığında
kızlar bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum bana cevap attınız yanımda oldunuz yalnız bırakmadınız saolun... sonu hüsranda olsa yinede yalnız bırakmamanız sevindirdi... eee napcaz gari denemeye devam
Daha dün yaptırdım sonuç: 283,5 max: 6,15 yazıyordu 3-4 haftalık daha
Oyy maşallah canım çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahBenimde değerim artmış şükürler olsun 387 olmuştu cuma günü keseyi gördünüz mü peki siz
Sizinde hayırlı olsun inşaallahBen Cumartesi gittim doktora baktığı alet eski karından bakan ultrasondu. Görünmüyor henüz ama değişmeler var karnında dedi 6-7 haftalıkken görünür geç döllenmiştir dedi. Siz de göründü mü ?
Ben henüz gitmedim erken diye ama bu haftasonu gidicem inşallah bi aksilik çıkmazsa meraklanıyorum çünkü :) İlk gebelik olunca insan ne yapacağını şaşırıyor tecrübesizim sonuçta sağsalim kucağımıza alalım inşallah
Benim de ilk cahillik zor korkular sarıyor insanı
Sizde gidin bence bi baktırın. inşaallah görür kalbini duyarsınız yoksa içimiz rahatlamıyor bende bekliyorum sabırsızca
Amiiiin Allah razı olsun Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah bizde sorunsuz bi hamilelik geçiririz yarın yeniden kan vermeyi düşünüyorum bende değerim artmış mı kontrol edeceğim :)