sileceklerimizi kaldıran gizemli komşu

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.415
207
merhaba
arabamızı dışarıya park ediyoruz. evimizin önünde boş yer olmayınca biz de karşı apartmanın önüne park ediyoruz. telefonumuz camda yazılı olduğu halde sileceklerimiz kaldırılıyor. oraya park eden her araca aynı şey yapılıyor. günün belli saatlerinde açılan su deposu var küçük ama onun da girişine park etmiyoruz.dikkat ediyoruz. en son aynı şey olunca apartmanda balkonda oturan birine sordum görmediğini haberi olmadığını söyledi. bu durumdan şikayetçiyiz. sizce ne yapmalı? yer kalmayınca park edebileceğimiz bir yer yok başka. en son çare orası.

merhaba
arabamızı dışarıya park ediyoruz. evimizin önünde boş yer olmayınca biz de karşı apartmanın önüne park ediyoruz. telefonumuz camda yazılı olduğu halde sileceklerimiz kaldırılıyor. oraya park eden her araca aynı şey yapılıyor. günün belli saatlerinde açılan su deposu var küçük ama onun da girişine park etmiyoruz.dikkat ediyoruz. en son aynı şey olunca apartmanda balkonda oturan birine sordum görmediğini haberi olmadığını söyledi. bu durumdan şikayetçiyiz. sizce ne yapmalı? yer kalmayınca park edebileceğimiz bir yer yok başka. en son çare orası.

Insanlarin kapisinin onune park edince ne olmasini bekliyorsunuz ki? Size park yeri kalmiyorsa o apartmandakilere de kalmiyordur?

Sadece silecek kaldirmakla yetinilmis, yine gorece medeni bir bolge demek ki

merhaba

Eğer binaya giriş ve çıkışlarda sizin aracınızdan kaynaklı sorun yaşanıyorsa bu yüzden kaldırıyorlardır. İnsanlar rahatsız oluyorlarsa bir nedeni vardır. Eşya taşıyan, bebek arabası, tekerlekli sandalyesi olan biri rahatsız oluyor olabilir. Bir alt/üst sokağa park edin.

Insanlarin kapisinin onune park edince ne olmasini bekliyorsunuz ki? Size park yeri kalmiyorsa o apartmandakilere de kalmiyordur?

Ne alaka yahu? Kimse kendi apartmanının önüne park etmiyor ki. Eğer park yeri garajın önü falan değilse, apartmana giriş çıkışı vs önlemiyorsa sokakta nere boşsa oraya park edilir. Apartman önü özel mülkiyet değil.

Eğer binaya giriş ve çıkışlarda sizin aracınızdan kaynaklı sorun yaşanıyorsa bu yüzden kaldırıyorlardır. İnsanlar rahatsız oluyorlarsa bir nedeni vardır. Eşya taşıyan, bebek arabası, tekerlekli sandalyesi olan biri rahatsız oluyor olabilir. Bir alt/üst sokağa park edin.
telefonumuz var aslında biz de kendi evimizin önüne park edilince bu sorunu yaşıyoruz. giriş çıkış yerlerine dikkat ediyoruz. mesela garaj önüne park edilmez gibi.

siz tapuyu alırken belediyeden kaldırımı da alıyor musunuz? medeni bölge bizimki mi sizin bakış açınız mı medeniyetsiz ya da işgalci bir daha düşünün.

Ben sitedeyim de ama baba evim aile apartmanımız. Bizim bir alanımız var arsamızdan ayrılmış araçları oraya park ediyoruz, oraya kimseyi sokturtmayız bizim özel mülkümüz, apartman önüne de çektirmiyoruz, çünkü kapıyı kapatıyor, kaldırımı işgal ediyor ve bodrum dairelerin önünü tamamen kapatıyor. Eh bir de bizim apartmanda engellimiz var. Ben de görünce silecek kaldırıyorum. Gitsin yola park etsin apartmanın böğrüne giriyorlar.

telefonumuz var aslında biz de kendi evimizin önüne park edilince bu sorunu yaşıyoruz. giriş çıkış yerlerine dikkat ediyoruz. mesela garaj önüne park edilmez gibi.

Garaj önü ayrı ama, yoldan kaldırıma geçişte, binaya girişte sorun yaşanıyorsa insanlar rahatsız oluyor olabilirler. Belki bastonlu biri, bebek arabalı biri için sorundur.

sizin bakış açınızla bakarsak alt üst sokaklarda da aynı şey olabilir. orada da insanlar yaşıyor.

Ben sitedeyim de ama baba evim aile apartmanımız. Bizim bir alanımız var arsamızdan ayrılmış araçları oraya park ediyoruz, oraya kimseyi sokturtmayız bizim özel mülkümüz, apartman önüne de çektirmiyoruz, çünkü kapıyı kapatıyor, kaldırımı işgal ediyor ve bodrum dairelerin önünü tamamen kapatıyor. Eh bir de bizim apartmanda engellimiz var. Ben de görünce silecek kaldırıyorum.
işte biz de bu dediğiniz şeylere dikkat ettik inanın. asla öyle bir durum yok. bodrum kat yok, özel mülk değil sokak ki boş arsaya dahi park etmiyoruz başkasının mülkü diye ama sokak. yani bu durumu anlayamadım

sizin bakış açınızla bakarsak alt üst sokaklarda da aynı şey olabilir. orada da insanlar yaşıyor.

Ablacım git o zaman o apartmana. Tek tek zillere bas. Kavgayı çıkar. İnsanların verdiği fikri eleştirip, kendini haklı görüyorsan ne diye konu açıyorsun?

O binadakiler de doğal olarak kendi binalarının önüne park etmek istiyor olamazlar mı?
sorun şu ben de kendi binamın önüne park etmek istiyorum ama diğer apartmandakiler de bizim apartman önüne park ediyor. bir de mesela böyle bir hakkımız yokmuş. orası sokak olduğu için şahsa ait değilmiş. bu durumda da hak iddiası olamazmış.

işte biz de bu dediğiniz şeylere dikkat ettik inanın. asla öyle bir durum yok. bodrum kat yok, özel mülk değil sokak ki boş arsaya dahi park etmiyoruz başkasının mülkü diye ama sokak. yani bu durumu anlayamadım
Numaranız da yazıyor zaten, ben de anlamadım; bizim engelli alanına yapınca yapıyorum yoksa uyuzluğuna yapmıyorum. Aramalılardı medenice ama pasif agresif hareketler sergilemişler. Not bırakın lütfen silecekleri ellemeyin sadece arayın yazın.

X