sildiğiniz çocukluk arkadaşınızın boşandıgını duysaydınız ararmıydınız

silindiyse olay bitmiştir bu saatten sonra onun ne mutluluğu ne de mutsuzluğu beni ilgilendirmez :1closedeyes:
ben olsam arkadaşların dediği gibi kolay kolay silmem kimseyi
ama sildiysemde dönüp bakmam
o tarz insanlar senin iyi niyetini art niyet olarak bile görüp sevindiğini düşünebilir
o yüzden hiç bulaşma bence sengözlerimebaksanab

walla kötü günde yanındas olmak değilde ben olsam bi telefon açar usulende olsa bi ihtiyacı olup olmadını ve sorardım hepşimizin başına hayatta neler gelmiyo ki sen aynı durumda olsan o seni arasa sevincinden aradını mı düşünürdün allah aşkına

ben sevdiğimi silmemek için çok uğraşırım.çok sabrederim,ama sildiğim zamanda tamamen bitmiştir benim için...ama sen affedebileceğini düşünüyorsan ara derim.ama genede dikkatli ol derimm

arkadaşlar paylaşımlarınız için çok saolun çok düşündüm mesaj yazdım çok üzüldüğümü inşallah herşey düzelir felan dedim bu kadarı yeterli çünkü onunla ne konuşmak nede yüzyüze görüşmek istemiyorum. mesajıda sırf o acı tatlı günlerin hatrı için yazdım

eğer bu yaptığını sana değil herkese yaptıysa boşboğazdı zaten ben anlatmakla hata etmişim derim ve hemen ararım.ama bunu sana özel yaptıysa o zaten dostun değildir.ben olsam aramazdım

aramazdım..

ama tesadüfen bi yerde karşılaşsam belki bikaç kelime ederdim konuyla alakalı.. yoksa durduk yere sadece onu sölemek için aramam..

Ben suna inanırım artık devir değşti insanların çoğu kötü günde yanında olup seviniyor..iyi günde kaçıyorlar çünkü mutluluğuo görmeye dayanmıyorlar...beni biri silse aramasa sonra da bşanırken arasa defol der kapatırım suratına çünkü kötülüğümün onun hoşuna gittiğini düşünürüm ve sert olur tepkim bence arama kendi içinde celişme..bitmişse bitmiş ..ya bana kötülük yaptı d aohh boşanıyor mantığıyla hiç bakma cünkü herkesin basına gelir..

:1shok:madem konuşmak yüzyüze görüşmek istemiyorsun o zaman nedne arkadasına mesaj attın anlamadım...insan konuşmak istemediği birine mesaj yazmaz seninki sanki biraz sevinmek olmuş ben olsam onu anlardım bak seni aramadım aramadım ama boşandım mesaj attım..bi daha da aramicam ne iş şimdi bu madem üzüldün gercekten destek olsaydın ya bi çaya cagırıp sohbet etseydin ya o kadın bu mesaj desteğini burda bizden bile alırdı yani..sacma bi davranışta bulunmuşsun bu benim yorumum..

onunla olan arkadaşlıgımızı detaylı bilmediğiniz için yorumunuza saygı duyuyorum üvercinka1981. yanında olmak evet bir çaya çagırıp dertleşmek bende isterdim yani msj atmanın neresi sevindirici geldi size onu anlamış deilim. ona hala çok kırgın ve kızgınım yüzünü ve sesini görüp yumuşamak istemedim belkide. olaya şöyle bakarsak bu arkadaş annesiz büyümüş ve 2. evliliğini yapmış bir insan ve birde çocugu var ben bu olaya insani yönden hiç tanımasam bile sevinecek biri deilim belkide dediğin gibi msj çekmek yanlışdı sana göre sevinme gibi bir durum yok o öyle anlamadı yani

anlıyorum sizi simdi acıklamanız için sağolun...basına kötü şeyler gelmiş onun da..oyle anlamadıgına sevindim hayırlısı olsun onun için de..ben sadece kendimi onun yerine koydum...iyi akşamlar:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…