• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silbatan tekrar okumak

duffy87

Work it
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
679
8
318
İstanbul
arkadaşlar 22 yaşındayım bir üni bitiricem yakında ama ben tekrar okumak istiyorum
bunu içinde dersaneye gidicem
iş hayatına atılmak yerine bir daha okumak istiyorum
sizce doğrumu yapıyorum
engelleyemiyorum kendimi
var mı benim gibi düşünen ya da uygulayan

canim yuksek lisans dusunmek istemez misin yeniden uni. okumak yerine?

canim master yapmak ayni uni okumak demek .

uni okumanin nedeni nedir uzun yillar okumak mi?

hayır uzun yıllar okumak değil sadece daha iyi bir üniversitede okumak istiyorum
ben össye çalışarak girenlerden değilim
sınırımı görmek istiyorum ve değişik bir bölümden daha çok bilgi öğrenmek...

Canım hangi bölümü bitereceksin
Yüksek lisans, master, doktora falan yapmayı düşünmüyorsunda yeniden inv. okumak istiyorsun anlamadım :uhm:

Farkli bi uni farkli bi lisans egitimi almak istiyorsan bu da zor degil..
istedigin alnda yuksek lisans yapabilirsinki..
4 sene senin icin kazanc da olbilir ama kayip da olbilir..
uzmanlasmak daha mantikli gunumuzde.. herkes lisans mezunu..

ben şuan iktisat okuyorum
yine ea tercihli bir bölüm olsun istiyorum
cesaret işi belki de
iyi bir üni olsun istiyorum yaa devlet üniversitesi olsun istiyorum
hiç denemedim çalışmayı kendimi ölçmek istiyorum
o nedenle böyle bişey düşündüm

Ben ilk üniversitem bitirdim, üzerine yüksek lisans yaptım ve bu yıl öss ye yeniden girip hep hayalim olan işletmeyi kazandım.Bence yapabilirsin ve inşallah yapmış ve başarılı olmuşsundur.Ben bu konudaki tek arızalı kişi olduğumu sanıyordum ama tek değilmişim, tanıştığımıza memnun oldum :)

canım ben ilkini bitirip seninkine benzer bişey yapmak istiyorum tek manyak degilsin biz de varııızzzzzzzzzzzdelikafadulden

Alında yüksek lisans yapmak daha mantıklı ama bende okul bitince farklı bir bölüm daha okumak istiyorum kaydirigubbakcemile3
Basın ve yayın okumazsam hep aklım onda kalacak.

arkadaşlar ben 28 yaşındayım .. bugun dershaneye kayıt oldum :)) (( delimiyim ne ) ama geçte olsa bir mesleğim olsun istiyorum eşimde bu konuda bana destek sonuçta oğlum büyüdü kreşe gidiyo evde boşboş oturmaktansa hayallerime kaldığım yerden devam etmek bence kulağa güzel geliyo :)) yoksa ben çokmu uçuyorum ?? he bu arada bu seneki öss puanım 252 ..çalışmadan bunu aldıysam 1senemi verip çalışırsam daha iyisini alacağım kanısındayım :)

iş hayatı çok öenmli.üniversiteye 4 yılını veriosun ama işe yıllarını veriosun.o yüzden sevdiğin bölümü bitirmek çok önemli.bu senin tüm hayatına mal olacak bi karar.yüreğinin sesini dinle.içinde ukde kalmasın.ben de halkla ilişkiler ön lisans mezunuyum.iyi bi işim de var ama geçen yıl öss ye tekrar girdim.ing öğretmenliğini kazandım ve bu yıl gidicem.okumanın yaşı yoktur.

Back