• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şilan'ın Zayıflama Serüveni

canım 70e inerken bu kadar hızlı olmayacak bunu bilmen gerekiyor önce.. Takılacaksın bazen ama hiç yılmayacaksın unutma ki desteklerimiz arkanda canım:)

canım 70e inerken bu kadar hızlı olmayacak bunu bilmen gerekiyor önce.. Takılacaksın bazen ama hiç yılmayacaksın unutma ki desteklerimiz arkanda canım:)

Pes etmemeye çalışıyorum...Biliyorum kendimi hep bu noktada yeterrr olmuyo diye bıraktığım çok oldu.
Bu defa direniyorum yılmıycammm..Kilolarım gidecekkk başka yolu yokkk..

Ama inanamıyorum olanlara kilo bile aldım??? 75 gördüm bu sabah tartıda..Pess dedim.Hani veremedik anladım da bu da nesi böyle??

Sabah çavdar ekmeği iki incecik dilim peynir,domates,salatalık,biber üç tane zeytin iki bardak çay içmişim.
Zaten kendimi bildim bileli çayım şekersizdir benim.

Demin şeker düşmesi yokladı birden beni..Hemen maviyeşil'den bir tane kıtırdattım.Biraz su vs.. geçiştirdim sanki.
Öğlene ne yiyeceğimide bilmiyorum.Salata ,ızgara bişiy bulurum galiba .
Çabalarım sürüyor.
Arada beşi biryerde çayı.Sabah ve akşam sirke ve sandaloz ikiliside devam ediyor bu arada.

Öğlen ıspanak yemeği, yoğurt ve yarım kase mercimek çorbası içtim.

Ama bugün işyerinde bir arkadaşın doğumgünü kutlaması var.ıki tane kocaman meyvalı pasta gelmişti ve ben ne yaptım ????
Yemedimmmm korkmayın..
Bu 2. kez pastayı yemeden geçirdiğim kutlama oldu.Bugünü de kazasız atlattım ama yine de kiloda oynama olacağını sanmıyorumm.

Akşam yemeğimide tavuk,bulgur pilavı ve azıcık dolma yiyerek kapadım.Bunların hepsi azar azardı merak etmeyin.
Bu sabah da yine bir dilim kepek ekmek beyaz peynir,domates salatalık kırmızı biber takımı ile oluşturduk.
Annemde akşam fark etti bacaklarım şiş.Ödem var vücudunda o nedenle kilolar sabitlendi galiba diyor.Annem hemşire olduğu için bu konularda destek olur bana.

Atabilmek için maydanozda yedim hatta sabah.Bilmiyorum işte...
Galiba ben hiç eskisi gibi zayıf olamıycam bunu anladım.Ben azar azar yiyerek zayıflayabilenler grubundan değilim.Benim çok katı diyetlere geçiş yapmam gerek besbelli...

Ayy bana destek verenlerr nerede?? tatilemi gittiniz hepiniz :)

Benim derdim galiba kabızlık..Kayısı yiyorum iki gündür yani bir tane yiyip üzerine su içiyorum aç karnıma.Azıcık azıcıkk ama hareket oluyor.
Dün öğlende el içi kadar tavuk ızgara ve salata akşamda sadece buğday çorbası içtim.
Bu sabaha gelincee:
Yağsız süt,yulaf ve nestle nesfit karışımı
Arada iki fincan beşi bir yerde çayı ve iki parça etiform
Bu arada 1 lt su içtim.
Öğle yemeğim :
1 kase çorba
1 tabak kuru fasulye ve yeşil salata

bakalımm kilomda düşüş görebilecekmiyim.Gene gün 75 bile oldum :( ama bu sabah 73.800 gördüm...Galiba bizim tartıda bana ihanet ediyorrrr!!!

Son düzenleme:
Ayy bana destek verenlerr nerede?? tatilemi gittiniz hepiniz :)

Benim derdim galiba kabızlık..Kayısı yiyorum iki gündür yani bir tane yiyip üzerine su içiyorum aç karnıma.Azıcık azıcıkk ama hareket oluyor.
Dün öğlende el içi kadar tavuk ızgara ve salata akşamda sadece buğday çorbası içtim.
Bu sabaha gelincee:
Yağsız süt,yulaf ve nestle nesfit karışımı
Arada iki fincan beşi bir yerde çayı ve iki parça etiform
Bu arada 1 lt su içtim.
Öğle yemeğim :
1 kase çorba
1 tabak kuru fasulye ve yeşil salata

bakalımm kilomda düşüş görebilecekmiyim.Gene gün 75 bile oldum :( ama bu sabah 73.800 gördüm...Galiba bizim tartıda bana ihanet ediyorrrr!!!

inş verirsin canım kilo..... fakattt kabızlık derdim diyorsun 1 lt. su içiyorsun yapma böyle en az 2 litre su iç canım yanından şişeni ayırma su içmeyi unutma:hulya: bide böyle dene farkı göreceksin

inş verirsin canım kilo..... fakattt kabızlık derdim diyorsun 1 lt. su içiyorsun yapma böyle en az 2 litre su iç canım yanından şişeni ayırma su içmeyi unutma:hulya: bide böyle dene farkı göreceksin

Yokkkk 1 lt olurmuuu?? o yazdığım bir litre öğleye kadardıı :) akaşam kadar 2 lt. içiyorum zaten.

bu sabah kepek ekmek,beyaz peynir domates ve çay..
arada beşi biryerde çayı
1 lt su.. (öğleye dek)
tavuk suyuna şehriye çorbası ve salata
beşibir yerde çayı...
akşama da bir parça haşlanmış etim ve zeytinyağlı boll limonlu bamya yiycem gibi planım var..
Daha napimmm yaa???
Spor muu? haklısınız kaç gündür yürümüyorum.Yağış olmazsa akşama birde yürüyüş yaparım.

bugün bir para daha iyiyim..
73.6 geldim tartıda...
ikincisi de herkes bu sabah oo zayıfladınmı?? sen?? dedi işyerinde...Herkes ne güzel olmuşsun vs... dedi...
Mutlu oldum bende...:)

Sabah : 1 dilim çavdar ekmeği,beyaz peynir,domates,çay
Arada: 1 yeşil elma
Öğle zeytinyağlı , domatesliiii,biberliiii,sarmısaklıııı,patlıcan yemeği :))) Evde yapıp getirdim.
İkindi de mavi yeşil bisküvi 2 adet falan yerim galibaa
Akşama da hafif bir şeylerle geçiş yaparım sanıyorummmm

evettt ben yine 73,800'lerde sayıyorumm...Umarım artık bu zor zinciri kırabilirm.
Sabah bir dilim çavdar ekmeği,beyaz peynir domates,maydanoz,salatalık çay..
arada iki fincan beşi bniryerde çayı 2 parça diyet bisküvi
Öğlen inegöl köfte veee ( 2 kaşık pilav ve 3-4 tane kızarmış patates) garsona tabağıma eklemeyin lüten dedim ama unutup öyle getirmiş görünce elim kaydı iştee !!!!!
en zoruda akşam işyerinde davet ,kokteyl var...Umarım zararlı bişiy yemem tepemde biri olsa elim uzanınca cıssssssssssss dese bana fena olmaz.

Durdu benim kilo verme işim..
Artık pes edicek gibi duruyorum.
İnanın yemiyorum.Yani zararlı olacağını bildiğim hiçbirşeyi yemiyorum.Ama direniyor vücudum..Tık yok.
Dünkü kokteylde bile neler vardı ben sadece kepek ekmeli ton balıklı kanepelerden 3 tanecik yedim .Minnacık şeylerdi yani.Akşam biraz meyve yedim ve kapadım ağzımı.

İçtiğim sular, bitki çayı vs... hiçmi inmez bu kilo yaaa :(

Piere dukan'ın kitabını okudum ve aynen uygulamaya geçtim.
Bugün 2. günüm gayet rahatım.Umarım sonuçlarını da böyle rahatça alabilirm.
Çok fazla olmasada evde 10-145 dakka ahreket yapıyorum.Özellikle göbek kalça için.
İşe gidiş gelişde yürüme yolumuda sıkı ve ritmik yürüyerek spora çevirdim.Bakalım işe yarayacakmı:)

canım kilo vermen durdu ise harketini artırmaya çalış.. faydasını görürsün umarım..

Evet hareket arttırdım.Çok fazla değil belki ama kendimce iyi:)
Dukan rejiminede başldım.Kitabı elimde okuyarak yapıyorum.Umarım işe yarar bugün 2 günüm.

5 gün protein :
Sabah:
1-Haşlanmış yumurta
2-Light Süt
3 Diyet peynir

Öğle :
1- Tavuk
2-Soda

Ara :
Diyet beyaz peynir

Akşam:
Yumurtalı-kıyma kavurması
Soda
Ve aralarda 2 lt su + yeşil çay ve soda ile sıvı alıyorum...

Beş günde iki kilo verdim gerçi yarın sabah tartılıcam ama en az 2 kilo artık olsa olsa 2.200 civarı denebilir.

Beden ölçülerimi alıyorum uzun zamandır.Diyete başlamadan önce aldım ilk olarak.O kadar fark ediyorki.Gözle görülür incelmenin yanısıra rakamlarlada isbatlamak beni mutlu ediyor.Elbette beni ilk gören biri kilolu diyebilir senin neren zayıf??? der.Ama kışın görenler ooo ne güzel olmuşun diyor.Mutluyum elbette.
Dukan diyeti ile Saf protein ve sıvı almış olmam da kas ve su kaybı olmadan kilo vermemi sağladı .şimdi seyir dönemine geçiyorum bakalım biraz durağan da olsa azar azar vereceğim diye umuyorum.İlacımdabitti 3-5 güne adet olurum.O da bitince kilo veişim artar diye umuyorum.

Gayet iyi gidiyorum aslında ama şu dış düşmanlar varyaa mahvediyor benii.

İşyerinde arkadaş malatya'dan kayısı getirmiş...Yaptığım Dukan diyetine göre şu an meyva aysak
Kandil nedeni ile simitlerimiz geldi....Herkese birer kutu...Mis gibi kokuyor ben kayınvalideme vereyim barii
Arkadaşın doğum günü harika frambuazlı yaş pataaya sadece uzaktan bakıcam...
Akşam kızım mantı diye tutturdu hayatımın yemeğini sadece koklamakla yetindim...

Kendimi bi hücreye kapatıp hayatla bağlantıyı kesebilsem galiba her şey daha kolay olacak..Çok üzgünüm çoook

Back
X