• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şilan'ın Zayıflama Serüveni

şilan bu beşi bir yerde çayı nedir ?

Canımiçinde funda yaprağı,mate yaprağı,kekik,biberiye ve yeşil çay olan karışım çayı.Aktardan poşet çay şeklinde almıştım.Ama bu aralar sade yeşil çaya ağırlık verdim.Aklıma estikçede bunu içiyorum.Şifaaa niyetine ..

bugün adet olduğum için kilo verişim duracak.Zaten bir iki gündüür de sabitlenmiştim.71 küsürlü rakamlardayım..Çizelgemi değiştirmeliyim aslındaaa !!!:)
Haftaya bittiği zaman sanırsam biraz düşüşe geçerim.

Canım çok teşekkür ederim :) Evet biliyorum bu dirençli kiloları..Zaten beni pes ettiren hep bu dirençli kilolar oldu.Bu defa pes etmiycemmmmm !!!!!:olmaz:

En güzeli.
Bende şu an 69 geliyorum.77lerden indim bu kiloya.Aynen takıldım kaldım,ama gidecek eminim.Brnimde ilk hedefim 65.Bakalım.Bayrama inebilirsem.
Zaten pko kilolu her insanda genelde oluyor kilo gidince pkoda gidiyor.
Benimde durdu kilo verimim şu an,insanın dolabını açıp eski pantolonları giymesi harika bir duygu.Bir mini eteğim var 40 beden onu gysem tam olucam:)42 büyük geliyor,40 da dar.Arada kaldım bende.

En güzeli.
Bende şu an 69 geliyorum.77lerden indim bu kiloya.Aynen takıldım kaldım,ama gidecek eminim.Brnimde ilk hedefim 65.Bakalım.Bayrama inebilirsem.
Zaten pko kilolu her insanda genelde oluyor kilo gidince pkoda gidiyor.
Benimde durdu kilo verimim şu an,insanın dolabını açıp eski pantolonları giymesi harika bir duygu.Bir mini eteğim var 40 beden onu gysem tam olucam:)42 büyük geliyor,40 da dar.Arada kaldım bende.

Şayet yaparım dyorsan Dukan diyetini önerebilirm sana.Ama et seviyorsan bu rahat geçer.Etsiz bu rejim ilerlemez.
Ben ilk bu s,tede duyup sonra kitabını alıp okuyarak Piere Dukan'ın öneileri ile zayıflıyorum.
Sana da bu yolda bolll şans:)

44 giyiyordum ve bunu söylemeye utanır haldeydim.42 oluyor hatta bugün üzerimdeki 42 beden pantalonun düğmesini fermuarını açmadan çıkarabliyorum..40 bedene geçiyorummmm

Teşekkürler ben geçen sene diyetisyene gitmiştim,onun verdiği diyet pkolular için hazırladığı bir diyet ve şeker direncimi ayarlıyor.O şekilde verdim bir de yağlardan gittiğini bilmek güzel geliyor.
Kilo sağlıksız ve kadında olsa erkekde olsa yakışmayan bir şey..
İkimizede kolay gelsin,seni takip edeceğim:)

Canımiçinde funda yaprağı,mate yaprağı,kekik,biberiye ve yeşil çay olan karışım çayı.Aktardan poşet çay şeklinde almıştım.Ama bu aralar sade yeşil çaya ağırlık verdim.Aklıma estikçede bunu içiyorum.Şifaaa niyetine ..

bende yeşil çayı çok seviyorum özellikle tarçınlı karanfilli olanıı bende onu tavsiye ederim daha keyifli içiliyo canımm yarın diyetisyen kontrollüm var bakalım neler olacak :)

Tarçını içmekde zorlanıyorum.Şekeri de düşürdüğü için aslında PCO'lular içinde güzel bir içecek..Neyse bende ara sıra tarçın ,karanfil,elma kaynatıp içiyorum...Aklıma esetikçe yani..

Diyetisyenden güzel haberlerle gel:)
Bende bugün dr'a gidiyorum akşama pco için yanii...Sitedeki dr. Aytun hn'a. Bakalım durum ne aşamada :)

Pco'larım yerinde sayıyormuş :) Neysee kötü bir durum yok en azından

Kilo veriyorum ağırrr ve emin adımlarla :)
Aslında şaşkınım ben çok zor olacağını düşünmüştüm.veremem diyordum.
Ama beyinde bitirmek kısmına katılıyorum.Neler neler yemedimmmmm !!! elimin tersi ile çevirdim..
Misafirime börekler, kızıma pizza bile yaptım ama tadına dahi ucundan bile bakmadım.

Umarım yılmadan devam ederimm.:)

benim diyetim gayet iyi gidiyor.hatta bu sabah 69.800 gördüm tartıda:)

Tartım geri döndü 70 küsürlü rakamlaraaa....Bakalım oynak vaziyette işte.
Ama şimdi itiraf zamanı..Akşam çokdirendim ama canımm çokkkkkkk istedi bir dilim baklava yedim.Yani onu yiyeceğime karpuz ya da başka hafif bir şey yeseydim ya...Neler yemedimm redettim ben..Ama gelin görünkü akşam arkadaşım gelirken getirmiş dayanamadım işte...Bugün bu nedenle cezalıyımm !!! Daha az az yiycemm

şilan valla azmine özendim yemin ederim bende böyleydim ama bu sene roaccutane kullandığım için hiç bir şey yapasım gelmiyor ya inş istediğin kiloya ulaşırsın

Back
X