Yıllardır süre gelen PCO hastalığım ve elbetteki kalorili beslenme sistemim sayesinde hızla kilo aldım.Aldığım hormon tedavileri vs. 'de tuz biber oldu.3 kez tüpbebek tedavisi gördüm.Bu aşamalarda çok kilo aldım ben. Kızım oldu ve doğumdan kalan hiç kilom yok.Bendeki kilolar zaten şahsiii !! kilolarımdı.
78 kilo olmuştum ve ailemin devamlı başımın etini yemeside bana artık gaz verdi.
Diyete başlayalı 3 hafta oluyor.Kalorisinin yüksek olduğunu bildiğim hiçbirşeyi yemiyorum.
Sabah ve akşam yemeklerden önce sandaloz sakızı ve elma sirkeside alıyorum.
Sabah :
A)
Tam buğday/çavdar/kepekli ekmek 2 dilim
Beyaz peynir
2-3 adet zeytin
Domates/Salatalık
Haftada 1-2 kez yumurta
B)
Cornflex/Yulaf gevreği/ light süt
Öğle:
Izgara tavuk / ızgara köfte + salata
Sebze yemeği+ yoğurt
Salata+ton balığı gibii....
Akşam:
Öğlen'de yediklerimin tarzında birşeyler..Bazen bulgur pilavı,patates tarzı birşeylerde giriyor araya o da ağız tadı yanii :)))
Aralarda da bol bol su, doğadan'ın zayıflama çayı, Diye bisküvi ve çay,probiyotik yoğurtlardan vs. alıyorum.
78 kg ile başladığım bu serüvende bu sabah 74 kg çıktım.Benim gibi PCO nedeniile göbek ve mide bölgesinde yağlanma olan biri için çok zorrrdu bu durum.Ben memnunum açıkçası..Verdiğim bu kilonun da hamile gibi görünen göbeğimden gidiyoor olması belimin inceldiğini görmek beni mutlu ediyor.Olmayan pantalon ve eteklerimi giymeye başladım bileeee :)))sositososito
Çok büyük umutlar içinde Altmışlı kilolara kavuştuğumu bir görebilsemmm çok daha mutlu olacağım.Ama ilk hedefimm 70 .
Desteklerinizi bekliyorum.
78 kilo olmuştum ve ailemin devamlı başımın etini yemeside bana artık gaz verdi.
Diyete başlayalı 3 hafta oluyor.Kalorisinin yüksek olduğunu bildiğim hiçbirşeyi yemiyorum.
Sabah ve akşam yemeklerden önce sandaloz sakızı ve elma sirkeside alıyorum.
Sabah :
A)
Tam buğday/çavdar/kepekli ekmek 2 dilim
Beyaz peynir
2-3 adet zeytin
Domates/Salatalık
Haftada 1-2 kez yumurta
B)
Cornflex/Yulaf gevreği/ light süt
Öğle:
Izgara tavuk / ızgara köfte + salata
Sebze yemeği+ yoğurt
Salata+ton balığı gibii....
Akşam:
Öğlen'de yediklerimin tarzında birşeyler..Bazen bulgur pilavı,patates tarzı birşeylerde giriyor araya o da ağız tadı yanii :)))
Aralarda da bol bol su, doğadan'ın zayıflama çayı, Diye bisküvi ve çay,probiyotik yoğurtlardan vs. alıyorum.
78 kg ile başladığım bu serüvende bu sabah 74 kg çıktım.Benim gibi PCO nedeniile göbek ve mide bölgesinde yağlanma olan biri için çok zorrrdu bu durum.Ben memnunum açıkçası..Verdiğim bu kilonun da hamile gibi görünen göbeğimden gidiyoor olması belimin inceldiğini görmek beni mutlu ediyor.Olmayan pantalon ve eteklerimi giymeye başladım bileeee :)))sositososito
Çok büyük umutlar içinde Altmışlı kilolara kavuştuğumu bir görebilsemmm çok daha mutlu olacağım.Ama ilk hedefimm 70 .
Desteklerinizi bekliyorum.