Sıla: Ahmet Kural'dan şiddet gördüm

insan sosyal medyadan nelere özeniyor ama içerisini kimse bilmiyor
kaç tane caps yapılmıştı bana böyle bakan olsa diye

Mesele o bakışların içinin ne kadar dolu olduğu, devamının nasıl geleceği işte
Böyle bir şey yaşayacaklarını, aralarındaki iletişimin buraya varacağını düşünmezdim gerçekten.
Ama ne yalan söyleyim; Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisine de pek ısınamamıştım zaten sebepsizce. Yine de böyle abartılı davranması şaşırtmadı değil.

Son düzenleme:
Demekki intikam mi almakmis derdi: ( siddet egilimi olan erkekler korkutmustur beni : (

daha önceki tokat olayını bilmiyordum o zaman zaten barışması hataymış ama yine de hiçbişey ahmet kuralı haklı çıkarmaz sanırım

Kadına şiddetin ne karşılığı var ki? İsmail Küçükkaya dün televizyonda kadına şiddete hayır, kadınlar çiçektir diyerek atıp tutuyordu kendi yaptıklarına bakmadan, utanmadan. Bu da aynı şekilde boy göstermeye devam edecektir. Olan Sıla'ya oldu... Bir insanın başına küllükle vurmak, kafasını duvara vurmak nedir Allah aşkına. Resmen kadının canına kastetmiş... Fakat şiddete karşı susmamasını da takdir ettim. Eminim bu kadar tanınmış bir kadın olarak çok zordur açık açık bunu söylemek. Çok geçmiş olsun.

Çok üzüldüm. İnşallah bu adam iyice bela olmaz kadının başına. Koruma falan istemişler. Pislik.

Sosyal medyada neler yazılıyo inanamıyorum. Yok haketmiştir, yok istemese dayak yemezdi. Ve bunları yazan kadın görünümlü şeytanlar. Allahın belaları.

Baksan adam sanarsın 5 para etmez bi pislikmiş. Ellerin kırılsın.

Ben de okudum onları. Hem sinirlendim, hem utandım, hem iğrendim. Kadına şiddetin, cinayetin artması o tiplerin eseri.
"
İftira atıyordur,
Kimbilir ne yaptı da adamı delirtti,
Şiddete uğramış kadın böyle olmaz, şöyle olur, böyle davranmaz, şöyle davranır,
Aklı başına şimdi mi gelmiş, niye beklemiş,
Niye beklememiş de hemen şikayete koşmuş,
Beter olsunlar, birbirini yesinler,
Alkol almışlar, ...."

Ya gerçekten insanlar KORKUNÇ, vahşi.
Bunları yazanların hepsinin eli kanlı, şu zamana kadar öldürülen, dövülen kadınların, sesini çıkarmaya korkan kadınların sorumluları bunlar işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…