SİL BAŞTAN BAŞLIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ KIZLAR

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
34
BEN AÖF DİKEY GEÇİŞLE ULUSLARASI İLİŞKİLERE GEÇMİŞTİM BİLENLER BİLİR AMA BU SENE DONDURDUM ONU ÇÜNKÜ HEP KALDIM ÇALIŞAMADIM HEM İŞ HEM O AĞIR GELDİ ŞİMDİDE YENİ KARIYER PLANIM OLUŞTU KAFAMDA DELİ GİBİ SOSYAL HİZMETLER OKUMAK İSTİYORUM AMA İKİNCİ ÜNİV KAPSAMINDA LİSANSINA SINAVSIZ GEÇMEM İÇİN YARIM BIRAKTIĞIM LİSANSIMI BİTİRMEM LAZIM KALAN DERSLERİM ŞÖLE

2013-2014 BAHAR DÖNEMİ
7.YARI YIL--ULUSLARARASI İLİŞKİLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
6.YARI YIL-ULUSLARARASI İKTİSAT POLİTİKASI
6.YARIYIL++-ORTA DOĞUDA SİYASET
6.YARIYIL--++ULUSLARARASI ÖRGÜTLER
6.YARIYIL--++DIŞ POLİTİKA ANALİZİ
6-YARIYIL--++ULUSLARARASI EKONOMİ POLİTİK

2013-2014 GÜZ DÖNEMİ:

AVRUPA BİRLİĞİ 7.YARI YIL
5.YARIYIL+++BALKANLAR'DA SİYASET
5.YARIYIL+++ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET
5.YARIYIL+++STRATEJİ VE GÜVENLİK
7.YARIYIL+++AMERİKAN DIŞ POLİTİKASI
7.YARIYIL++++TÜRK DIŞ POLİTİKASI I
7.YARI YIL+++++ULUSLARARASI İLİŞKİLER KURUMLAR
7.YARI YIL+++DİPLOMASİ TARİHİ
İNGİLİZCE 3:7.YARI YIL BU DERSLERI EN KISA SÜREDE NASIL BİR PLANLAMA VE ÇALIŞMAYLA GEÇEBİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Sebbo,Erzurum Atatürk üniversitesi 4 yıllık sosyal hizmetler yani lisans bölümü olan sosyal hizmetler 2. Üniversite kapsamında öğrenci almıyor,ygs sınavına girmeniz gerek,sonra Temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz eğer yerleşir iseniz kayıt yaptırırsınız,zaten üniversitesinin web sitesinde yazıyor öğrenci kabulü.

aradım sordum ben şuan önlisans mezunu olduğum için sadece önlisansına başvurabilirmişim sınavsız kayıt tarihlerini bile söledi o bitincede dedi dgs ile geçersin lisansına dedi ben düşündümki lisans mezunu olursam lisansınada geçerim sınavsız dedim oyüzden sordum bu soruyu uluslarası ilişkilere başlasam çok uzun sürermi

Dgs ile geçebileceğin sosyoloji ama sosyoloji üzerinden tamamlıyacaksın onuda söylediler mi peki,2. Üniversite kapsamında önlisans bölümüne sınavsız başvuru yapabilirsin,bunun için uluslar arasını bitirmene gerek yok.

uluslarasını bitirmeye yönelten düşünce şu lisans mezunu olursam sınavsız sosyal hizmetlerin lisansına geçerim diyorum sınavsız önlisansla uğraşmam hiç

ben uluslarası ilişkiler lisans mezunuyum sosyal hizmetler lisansa sınavsız başvurabilirmiyim diyede aradım sorma evt dedi başvurabilirsiniz dedi ikinci üniv kapsamında

ben uluslarası ilişkiler lisans mezunuyum sosyal hizmetler lisansa sınavsız başvurabilirmiyim diyede aradım sorma evt dedi başvurabilirsiniz dedi ikinci üniv kapsamında
4 yıllık sosyal hizmetler 2. Üniversite kapsamında almıyor ama web sitesinde de yazıyor almadığını,2. Üniversite kapsamında öğrenci alınmamaktadır yazıyor o bölüm ygs ile alıyor,siz şimdi kayıt tarihi 2 üniversite kapsamında önlisans 2 yıllık sosyal hizmetlere başvuru yapacaksınız daha sonra 2 yıl okuduktan sonra dgs ile yine Erzurum Atatürk'te sosyoloji okuyacaksınız ve 4 yıllık sosyal hizmete tamamlayacaksınız,sene sonunda staj da göreceksiniz sosyal hizmet üzerine, izguben soru sorabilirsin.

valla telde bana neden öle dediler lisans mezunu iseniz lisansına başvurabilirsiniz sınavsız diye valla kafamı batırdılarya

peki bu uluslarası ilişkilere bakarsak bitmesi çokmu uzun sürer üstekini yanlışlıkla yazdım önlisans mezunu olduğum için önlisansını okuyabilirim lisans olsam lisansını okurdum onu anladım tşk ederim verdiğiniz kişiyede özel mesaj yazamıyorum nasıl ulaşıcam kendisine

Ben yazdım kendisine özel mesaj görürse yardımcı olur.

faceden istediğim sorunun cvpını aldım tşk bulca aöf sosyal hizmetler önlisans okucam anadoluda sonra dgs ile sosyal hizmetlere geçip okucam artık olabiliyormuş birkaç kişiden böle cvp aldım hafta içide üniversiteyi arıcam teyit etcem yolumu bakıcam artık sağolasın

ben anado üni sosyal hizmetler 2. sınıftaym notlarm ii bitiriorm sorunsuz sınavsız 4 yıllığa tamamlamak istiorm ama sosyal hizmetleri ne yapmm lazm bana da yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…