Merhaba hanımlar ...Beni bilenler bilir temmuzdan beri bebiş istiyorum araya bazı sebeplerden dolayi bazı aylar değerlendiremedik hastalık vs falan girdi fakat cok dikkatli takip ettiğim aylarda da hamile kalamadım neredeyse 1 sene olacak.Eşim in varikosal i cıktı ama değerleri iyi old için ameliyat demedi ilaç tedavisi görüyor şuan.Cok uzatmadan gelelim bana takiplerimi yarım yamalak yaptırdım hormon değerlerim hariç diger yapilacak testler hakkında pek bilgim yok doktorlar problem yok deyip gonderdiler .Bende artık karar verdim tedavi sürecine başlamaya merak ettiğim şu bugün reglimin 3.günü doktora ne zaman gitmeliyim yumurtlama takibi sadece 3 gün yaptırdım doktor sıkıntı yok yine gel dedi gidemedim çalışmaktan dolayı sizce doktora bir kaç gün sonra gidip takibe mi başlasam ne yapayım ben birde başka bir doktor rahim filmi istedi yaptırmadım onu da doktora söylesem ne zaman yapar regl ken mi yoksa temizlen mi bana bi akıl verin bu yoldan geçmiş yolcular. Bu arada reyap has gidicem bilen varsa fikir verebilir