Gebeliğe Hazırlık Sil baştan başlıyorum fikir verin kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Merhaba hanımlar ...Beni bilenler bilir temmuzdan beri bebiş istiyorum araya bazı sebeplerden dolayi bazı aylar değerlendiremedik hastalık vs falan girdi fakat cok dikkatli takip ettiğim aylarda da hamile kalamadım neredeyse 1 sene olacak.Eşim in varikosal i cıktı ama değerleri iyi old için ameliyat demedi ilaç tedavisi görüyor şuan.Cok uzatmadan gelelim bana takiplerimi yarım yamalak yaptırdım hormon değerlerim hariç diger yapilacak testler hakkında pek bilgim yok doktorlar problem yok deyip gonderdiler .Bende artık karar verdim tedavi sürecine başlamaya merak ettiğim şu bugün reglimin 3.günü doktora ne zaman gitmeliyim yumurtlama takibi sadece 3 gün yaptırdım doktor sıkıntı yok yine gel dedi gidemedim çalışmaktan dolayı sizce doktora bir kaç gün sonra gidip takibe mi başlasam ne yapayım ben birde başka bir doktor rahim filmi istedi yaptırmadım onu da doktora söylesem ne zaman yapar regl ken mi yoksa temizlen mi bana bi akıl verin bu yoldan geçmiş yolcular. Bu arada reyap has gidicem bilen varsa fikir verebilir

Canım yumurta takibi için 8ci günnen başlasan iyi olur.kalan gelmen günlerini doktor bildirir sana.diğerli hakkında bi bilgim yok.inşAllah iyi olur senin için

yumurta takibi için doktor reglinin 3.günü çağırıyordu beni her zaman kist filan var mı diye kontrol ediyor
hsg için de eğer doktor istediyse yaptırın mutlaka çünkü rahim içi bir problem olup olmadığına bakıyorlar tüpler açıkmı yapışıklık varmı gibi şeyler..

Sağol canım reglimin 6. Günü başlamıştım doktor sen erken yumurtluyorsun demişti şimdiden çalışmalara başla demişti o yüzden erken mi gitsem diye düşündüm
Canım yumurta takibi için 8ci günnen başlasan iyi olur.kalan gelmen günlerini doktor bildirir sana.diğerli hakkında bi bilgim yok.inşAllah iyi olur senin için

Evet canım istedi biraz pahalı old için 2 ay daha bekleyelim dedim erteleye erteleye 1 yıl olmadı isde

Esinin degerleri kötüyse duzelmesini bekleyin .Hormonlarin normalse vitamin eksikligin vs yoksa sende problem olacagini sanmıyorum. Soermiyogram yaptırmissinizdir illa ki ordaki degerler nasildi ? Hareketli sperm morfoloji sayi bunlari hatirliyor musun ?

Canim belki beni hatirlarsin ben de temmuz topigindeydim .Esimin degerleri berbatti duzeltmek icin cok uğraştık. Ben birazdan sana kullandigimiz şeylerin linkini atayim incele .
Sizin sayi ve hiz iyi görünüyor ama lokasit görülmüş bunun tedavisi yapildi mi ? Genelde gebeligi engelleyebiliyor .Basit bir sorun .
Bir de morfolojiye bakilmamis morfoloji de onemli

Hatırlamam mı canım seni eşime rabbim benden önce ona nasip etsin bile sana dua etmişliğim var çok şükür kavuştun inşallah bana da nasip olur2 zaman geçtikçe korkularım arttı .hicbir tedavi yapılmadı sadece ilaç verildi 2 yerde test yaptırdı 2 sını de ekliyorum orda morfoloji yapıldı mi bilmiyorum hiç anlamıyorum bu konulardan sol yumurtalıkta varikosal cıktı 3 ay ilaç kullan gel demiş.Linkini okuyacağım tekrardan canım sağol

Eklentiler

• 20180426_213742.png
    239,5 KB · Görüntüleme: 16
Canim bir de buraya yaz sonuclari
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...arayanlar-gelin-dertleselim.1034828/page-1695

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…