Sivilceli Ciltler sıktığınız sivilce nasıl hemen iyileşir

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

skyangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
88
0
sivilcemi(siyah nokta ama biraz şişmişti) sıktım, simdi yara gibi oldu daha doğrusu kabuk tutdu kızardı,hemen geçmesi ne yapıyım (((, ya aslında cildim güzel bir iki siyah nokta yağ bezesi gibi belirince dayanamadım sıktım, nasıl geçer hemen paylaşımlarınızı bekliyorum.....

Beklemen lazım canım geçmesi için hemen iyileşmez.
Buarada birşey anladımki sıkmak iyileşme sürecini uzatıyor arkadaşlar.
ıki sivilcem vardı aynı aynda çıkan yanyana.
Gittim birini dayanamadım sıktım diğerini ise kendimi tutup napıosun diyip sıkmadım.
Noldu biliyormusunuz.
Sıkmadığım bir iki güne söndü izi de kalmadı ama diğer sıktığımın başta içi doldu.
Sonra üstü kabuklandı falan bir haftyı buldu iyileşmesi.
Öyle itinli sivilceleri ya da yeni oluşanları sıkmayın.

bepanten sür ve sıkma ben hep oynadım oynadım leke kaldı suratımda şimdi oynamıyorum hemencik geciyor

canım bende sıkıyorum ama peceteye kolonya dokup ole sıkıyorrum yanı peceteyle.ıltıhabı aktıktan snrada yıne kolonyayla temızlıyorum hemen sonuyo

Bu çok doğru bir saptama . . .
İz kalmasıda cabası . . .
Sıkılan sivilce izi oldukça uzun süre kalırken kendi kendine eriyen sivilce izi en fazla 2 haftada yok olmakta . . .

arkadaşalar, aspirin toz haline getir, erit sür yarayı iyileştirir dediler, bilgisi olan varmı

canım bende sıkıyorum ama peceteye kolonya dokup ole sıkıyorrum yanı peceteyle.ıltıhabı aktıktan snrada yıne kolonyayla temızlıyorum hemen sonuyo

kolonyanın yüze sürülmesi çok zararlı, gözenek genişletiyor, iz bırakıyor, diye biliyorum ben kafamçokkarıştı

ama irinli olanlar sıkmadan geçmiyorkiii

geçiyr canım en azından patlatmadığından içeride bir irritasyon meydana getirmiyorsun ve mikrop yayılmıyor.
Benim bir arkadaşım sivilce dağ gibi olana kadar dokunmadı kendiliğinden üstü kabuklaşmıştı öle kabuk kalkınca çıktı herşy:sinifsinif:
ama ne iz ne birşey kaldı sıkınca kızarıp şişiyor tam temizlenmesiğinden içi tekrar irinleniyor falan.
Ben ilaç kullanıyorum şuan ve kendime hakim olduğum sürece sıkmıyorum dediğim sivilceyi sıktım sıkmadığım iyileşmiş iz bile yok sıktığımın izi hala duruyor:gitme:

Malesef bende dayanamayıp sıkıyorum ve yara yapıyorum.gece yatarken çinko krem sürüyorum.Sabaha
yara küçülmüş oluyo.

la roche posay cicoplast sürüleblr ,içinde çinko var.çinko yara iyileşmesini hızlandırır.

bende bu beyaz noktalara dayanamıyorum ya sıkıyorum hep sonra 15 gün dışarı çıkamıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…