• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntıdayız

Denizmanzarasi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
100
32
18
Merhaba herkese
Bu aralar çok sıkıntıdayız eşimle bende buraya yazmak istedim. 1bucuk yildir evliyim üniversite okuyorum önlisans 1 ay sonra bitiyor okulum Allahın izniyle. Bilgisayar programciligi okuyorum. İş bulamam diye çok korkuyorum ☹️ eşim 1820 tl maas aliyor evimiz kira 850 tl kira ödüyoruz elektrik su falan derken 1000tlyi geciyor 150 tlde taksit oduyoruz ☹️ onun icin okul bitince duzgun bir ise girmem lazim ama korkuyorum is bulamam diye ☹️geçinmek gerçekten çok zor

Bi süre çocuk yapmayın masraflqrı minimumda tutun bu parayla geçinirsiniz..
Ancak mutlaka ama mutlaka siz de çalışın zira gerçekten geçim çok zor
Bayagi bir cocuk dusunmuyoruz zaten ama dediginiz gibi mutlaka calismam lazim ama guzel bir is bulmak cok sıkıntı sabahın 8inden aksamin 9una kadar calisiyorsun verdikleri para cok az ☹️☹️

Okulumun bitmesine cok az kaldi duzenli bir is bulmam.lazim ☹

Ortam cok gergin. Ben aylarca aylarca bulamadim. Kimse meslegini bile yapamiyo malum siyasal ekonomik durumlar nufus gecimsizlik ile rekabet maksimum oldu icini karartmak istemem umarim biter bitmez bulursun.

Çok güzel bir bölüm, ben de aynı bölümü bitirmiştim ek olarak ama hiç o alanda çalışmadım.
Okul bilgisiyle kalırsanız, alanınızda güzel iş bulamazsınız, tabi mesleğinizi yapmak istiyorsanız. Kendinizi geliştirmeniz lazım, en azından bir yazılım diline hakim olmanız lazım. Eşim yazılım mühendisi. Çalıştığı firmada bu bölümden mezun çok insan çalışıyor, gayet de iyi kazanıyorlar. Önlisans olmasına değil, yazılım bilgisine bakıyorlar çünkü.
Umarım güzel bir iş bulursunuz.

Allah yardımcınız olsun. Önemli olan paranın miktarı değil bereketi aslında da biz insanlar anlamıyoruz tabi

Merhaba herkese
Bu aralar çok sıkıntıdayız eşimle bende buraya yazmak istedim. 1bucuk yildir evliyim üniversite okuyorum önlisans 1 ay sonra bitiyor okulum Allahın izniyle. Bilgisayar programciligi okuyorum. İş bulamam diye çok korkuyorum ☹ eşim 1820 tl maas aliyor evimiz kira 850 tl kira ödüyoruz elektrik su falan derken 1000tlyi geciyor 150 tlde taksit oduyoruz ☹ onun icin okul bitince duzgun bir ise girmem lazim ama korkuyorum is bulamam diye ☹geçinmek gerçekten çok zor
Bence şimdiden parti time da olsa çalışmaya baslardim. Büyük firmalarda staj yapın sonradan orada devam edebilirsiniz ve iyi yerlere de gelirsiniz

Çok güzel bir bölüm, ben de aynı bölümü bitirmiştim ek olarak ama hiç o alanda çalışmadım.
Okul bilgisiyle kalırsanız, alanınızda güzel iş bulamazsınız, tabi mesleğinizi yapmak istiyorsanız. Kendinizi geliştirmeniz lazım, en azından bir yazılım diline hakim olmanız lazım. Eşim yazılım mühendisi. Çalıştığı firmada bu bölümden mezun çok insan çalışıyor, gayet de iyi kazanıyorlar. Önlisans olmasına değil, yazılım bilgisine bakıyorlar çünkü.
Umarım güzel bir iş bulursunuz.
Umarım ☹️ iş bulmak gercekten cok zor sinava gircem Allah izin verirse kpssye ama seneye ya etrafimda cok tanidigim var lisans mezunlari, ogretmen olmus yada baska bir bolum kac senedir kpssye giriyor lar bişey yok bende bundan cok korkuyorum ☹️

Back