• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntıdan Öliciiiim

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
1.877
1.848
48
Eşimin işi dolayısıyla Edremit’e geldik. Burada 2 ay kalacağız. Daha sonra yaşadığımız şehire, evimize gideceğiz.
Şuan oturduğumuz ev Edremit’de bi köyde.
2 haftadır buradayız, eşyalı bi ev de kiraladık.
Aman yarabbim.. 2 haftadır ev temizlemekten canım çıktı.Bizden önce buraya tayini çıkan öğretmenler, doktorlar vs kalmış sözde ama..bence insan yaşamış olamaz bu evde.. Neyse.

Eşim gün içinde 3-4 defa kahveye, yemeğe, muhabbet etmeye vs geliyor. Akşamları da kahve içmeye çıkıyoruz, yürüyüşler yapıyoruz. Ama bunlar yetmiyor.
Bana şu evin içinde sıkıntımı gidereceğim birşeyler yazııın 🥹

2ay oturacağım evi derinlemesine temizleme mesela. Yataklar ,yiyecek kapları, tuvalet banyo temizliğine dikkat et diğerlerini salla. Merkeze inme şansın varsa in, kahve içilecek mekanlar varsa tek başına da çık, boyama seviyorsan boyama yap.. bu deneyimi keşfet pazarına falan git 😂8 haftanın 2 haftası bitmiş zaten.

2ay oturacağım evi derinlemesine temizleme mesela. Yataklar ,yiyecek kapları, tuvalet banyo temizliğine dikkat et diğerlerini salla. Merkeze inme şansın varsa in, kahve içilecek mekanlar varsa tek başına da çık, boyama seviyorsan boyama yap.. bu deneyimi keşfet pazarına falan git 😂8 haftanın 2 haftası bitmiş zaten.
Kullanacağımız alanları temizledim zaten de ev büyük olduğu için epey yordu..
Merkeze uzak bi yer olduğu için de bi yere çıkamıyorum. Araba iş gereği eşimde oluyor hep 🥲

Back