CANIM HİÇ ÜZÜLME BENİM EN YAKIN ARKADAŞIM İLERİ DERECEDE PCOSLUDU(6-8 AY ADET GÖRMEZ VUCUDU SÜREKLİ KILLANIR VE ERKEKLİK HORMONU BİRAZ FAZLAYDI VUCUNDA) ÇOK ÜZÜLÜRDÜ BEBEGİM OLMAZ DİYE AMA TEDAVİYE BAŞLADI (25 YAŞINDA) VE 4 AY SONRA HAMİLE KALDI HEMDE İKİZLERE ŞİMDİ DOGURDU BİLE BİR KIZ BİR ERKEK DÜNYA TATLISI BEBİŞLERİ VAR HİÇ CANINI SIKMA OLMAZ DİYE BİŞEY YOK TIBBIN PCOS DA ÇARESİ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ VAR YAŞINDA ÇOK GENÇ MAŞALLAH ÖNCELİKLE BEBEGE KARAR VERDİGİN ZAMN KAFAN RAHAT OLACAK PCOS TEDAVİ AŞAMASI ZOR BELKİ AMA OLSUN SONUÇTA PCOSLU OLUP 30-35 İNDE DOGURANDA VAR ÜZÜLME HAYATIN VE EVLİLİGİN TADINI ÇIKAR RABBİM OL DEDİKTEN SONRA ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ CANIM .
merhabalar,
tesadüf eseri okudum yazınızı.bence başka doktorlarada gitmeni tavsiye ederim.hangi şehirde oturuyorsun öncelikle.eğer Ankarada oturuyorsan doktor konusunda tavsiyelerim olabilir.öncelikle yaşın gerçekten çok küçük eğer bir 5sene sonrada hamile kalma şansını enaz 3 doktor garantiliyorsa sakın dert etme.ayrıca Allah korusun ölümden başka herşeye çare var bunu unutmayın.maddi olarak rahat etmek istemeniz çok doğal kim istemezki, olaki doktorlar hemen hamile kalmanız gerek dersede unutmayınki eviniz var arabanız olmasada olur.arabadan vazgeçer ödemelerinizi rahatlatırsınız.emin olun dünyadaki en güzel şey evlat sahibi olmak Allah isteyen herkese nasip etsin.heleki onun sağlıklı olduğunu bilmek görmek dünyanın en büyük zenginliği.hoşçakalın sevgilerle
Pcolu olduğum için öyle söyledi canım.. yumurtalıklarım çalışmadığı için onları çalıştırmak için tedavi sürebilir dedi benim korkum oydu.. ama anlıyorumki şimdi Allahın isteği bu pcolu olsun olmasın veya çok sağlıklı ol Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor.. bana öyle söyledi doktor ne zaman düşünüyorsun dedi 5 yıl kadar sonra dedim okadar bekletme tedavi gerekibilir dedi. ama bakmışsın aynı ayda olmuşsun dedi bunu ben bilemem dedi
CANIM HİÇ ÜZÜLME BENİM EN YAKIN ARKADAŞIM İLERİ DERECEDE PCOSLUDU(6-8 AY ADET GÖRMEZ VUCUDU SÜREKLİ KILLANIR VE ERKEKLİK HORMONU BİRAZ FAZLAYDI VUCUNDA) ÇOK ÜZÜLÜRDÜ BEBEGİM OLMAZ DİYE AMA TEDAVİYE BAŞLADI (25 YAŞINDA) VE 4 AY SONRA HAMİLE KALDI HEMDE İKİZLERE ŞİMDİ DOGURDU BİLE BİR KIZ BİR ERKEK DÜNYA TATLISI BEBİŞLERİ VAR HİÇ CANINI SIKMA OLMAZ DİYE BİŞEY YOK TIBBIN PCOS DA ÇARESİ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ VAR YAŞINDA ÇOK GENÇ MAŞALLAH ÖNCELİKLE BEBEGE KARAR VERDİGİN ZAMN KAFAN RAHAT OLACAK PCOS TEDAVİ AŞAMASI ZOR BELKİ AMA OLSUN SONUÇTA PCOSLU OLUP 30-35 İNDE DOGURANDA VAR ÜZÜLME HAYATIN VE EVLİLİGİN TADINI ÇIKAR RABBİM OL DEDİKTEN SONRA ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ CANIM .
bunları okuyuncaa mutlu oluyorum..
doktorum bana çok şükür dediki.. çok ileri derece olanlar var sende ne tüylenme var ne bişey pcosun başlangıcıymış çok şükür erkeklik hormonumda normal çıktı sadece adet düzensizliğim var bide bebeğim olmama korkusu ama Allahın takdiri buna inanıyorum kime ne zaman vermek istiyorsa veriyor.
birde beni biraz umutlandıran şu var adet düzensizlipim olduğu için doğum kontrol kullanıyorum. doğum kontrolü kullananların ikiz olma olasılığı varmış yazınızda görünce aklıma geldi Rabbim gönlüme göre versin inşallah çok isterim ikiz olsun :)
Kardeşimde pco hastasıydı.2yıllık evli ilacı bıraktığı 2 ay ıcınde hamile kaldı.Üstelik hamile kalmasıyla beraber tüm kistleri yok olmuş.Allahım dermansız dert vermesin cnm...Herşey gönlünce olsun...
benımde yıllardır adet duzensizliğim var ustelık birde kist çıktı doktorum banada çoçuk olayını erteleme dedi ama ben yenı evliyim daha bir aylıkama yaşım küçük değil 28. bende birkaç ay sonra nasip olursa çoçuk istiyorum 1 sene sonra diyordum ama zaten hemen olmaz 1 seneyı bulur diye duşunuyorum. ama korkuyorum tabı ya olmazsa diye bole bir ıhtımal var cunku
ama senın yaşında olsaydım beklerdim 2 yıl kadar. henuz çok kuçuksun çunku
Ben de pcoluydum.Kendimi bildim bileli adetlerim düzensizdi,doğum kontrol hapı kullandım hep,2 sene önce evlendim,çok korktum bebeğimiz olmıycak diye.
Doktora gittik bi fitil verdi,1 gün fitil 1 gün ilişki dedi.daha sonra
klomen verdi kullandım,ilaç bitince tekrar kontrole gittim yumurtalar oluşmuş ama kiste dönüşmüş diyip doğum kontrol hapı yazmıştı
kendiliğinden adet gör sonra doğum kontrol hapına başla kistleri eritelim önce dedi,klomenden sonra adetim 15 gün geçti ama
her zaman düzensiz diye umursamadım ben,hiç aklıma gelmedi hamile olabileceğim.sonra tedirgin olduk acaba kistler büyüdü mü diye doktora
gittik tekrar,hala adet görmedim ben dedim,ultrasondan baktı tabi görmezsin hamilesin dedi.(hiç unutamıyorum o anı)
şimdi kızım var Allah bağışlarsa 3,5 aylık
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada 24 yaşında evlendim,26 yaşında anne oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?