Sıkıntı işte :(

teşekkür ederm değerli yorumlarınız için.
ancak en az 8 doktora gittim zaten, pco durumlarında cok fazla değişik şey söylemiyorlar malesef.. istanbulda oturuyorum eşimle tatilde şehir dışına çıkacağız ordada yine doktora görnmek istiyorum.. kim istemezki dünyalar güzeli canından bir parça cocğu olsun.. ben kendimi hala çocuk gormeme ragmen çok istiyorum minik bir bebegm olmasını Allahım herkese nasip etsşn inş

anladım canım çok geçmiş olsun şimdiden. inşallah her şey istediğin gibi olur.

Kardeşimde pco hastasıydı.2yıllık evli ilacı bıraktığı 2 ay ıcınde hamile kaldı.Üstelik hamile kalmasıyla beraber tüm kistleri yok olmuş.Allahım dermansız dert vermesin cnm...Herşey gönlünce olsun...

Son düzenleme:

Aminnnn çokk teşekkür ederimmm canımm :)

Son düzenleme:
benımde yıllardır adet duzensizliğim var ustelık birde kist çıktı doktorum banada çoçuk olayını erteleme dedi ama ben yenı evliyim daha bir aylık ama yaşım küçük değil 28. bende birkaç ay sonra nasip olursa çoçuk istiyorum 1 sene sonra diyordum ama zaten hemen olmaz 1 seneyı bulur diye duşunuyorum. ama korkuyorum tabı ya olmazsa diye bole bir ıhtımal var cunku
ama senın yaşında olsaydım beklerdim 2 yıl kadar. henuz çok kuçuksun çunku

teyzemin kızı seninle yaşıt evlendikten 2 ay sonra hamilke olduğunu öğrendik sanırım oda yaşından dolayı geciktirmedi.
ama dediiğin gibi ben daha küçüğümm yeni evliyimm ve eşimle gezmek evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz.

Dur bakalim yaa daha yasin cok genc hemde daha yeni evlisin
artik bir suru yontem var cocuk yapmak icin
kotu dusunme ki kotu seyler basina gelmesin

Ben de pcoluydum.Kendimi bildim bileli adetlerim düzensizdi,doğum kontrol hapı kullandım hep,2 sene önce evlendim,çok korktum bebeğimiz olmıycak diye.
Doktora gittik bi fitil verdi,1 gün fitil 1 gün ilişki dedi.daha sonra
klomen verdi kullandım,ilaç bitince tekrar kontrole gittim yumurtalar oluşmuş ama kiste dönüşmüş diyip doğum kontrol hapı yazmıştı
kendiliğinden adet gör sonra doğum kontrol hapına başla kistleri eritelim önce dedi,klomenden sonra adetim 15 gün geçti ama
her zaman düzensiz diye umursamadım ben,hiç aklıma gelmedi hamile olabileceğim.sonra tedirgin olduk acaba kistler büyüdü mü diye doktora
gittik tekrar,hala adet görmedim ben dedim,ultrasondan baktı tabi görmezsin hamilesin dedi.(hiç unutamıyorum o anı)
şimdi kızım var Allah bağışlarsa 3,5 aylık
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bu arada 24 yaşında evlendim,26 yaşında anne oldum.

Allah bağışlıısn.. gözlerim doldu okurken o anki mutluluğu kendim yaşamış gibi oldum sanki inşallah banada kısmet olur..
Çokk sevindim senin adına çok güzel bir duygu:.. bu değerli yorumlarınızdan anlıyorum sıkıntı stres yapmamam gerektiğini ((

sıkma canını iyi düşün iyi yaşa olucağı varsa olsun yalnız değilsiniz ailelerinizden elbet destek gelir karamsar olmayın hiç

bebek yaşamını tamamen düzene sokmanın dışında bilindiği gibi gerçekleştirmek istenilen hayallere engel olmuyor..Allahım hakkınızda hayırlı olanı versin.ç.üzülmeyin,sterese girmeyin herşeyin hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…