- 10 Şubat 2018
- 145
- 97
- 28
- 33
- Konu Sahibi Yenibirgun08
-
Ben görücü usulune kesinlikle karşı değilim neticede sizi kimse biseye zorlamıyo tanıştırıyolar sadece gerisi sizin uyumunuz olmazsa görüşmeyi sonlandirirsiniz. Ben de yani şeyleri yaşadım annem babam ben evlenmiyorum diye uzuluyodu onlarda biz yaşlandık bize bişey olursa yalnız kalma vs vs vs . Çok olumsuz düşünmeyin görücü usulüyle ilgili ha arkadaşlarınız tanıştırmış ha ailenizMerhabalar herkese , artik annemler olsun veya cevremdekiler demem daha dogru olur. Evlilik icin benim adima arayişlara girmeye basladi. Ben hic bu durumun buralara gelecegini dusunmezdim. Cunku bizimkiler illa evlen diyecek birisi degillerdi. Yaşim 28 ve gecenlerde annemden laf aralarinda soyle cumleler duyuyorum , belkide 5,6 aya kadar evlenip gideceksin nerden bilyorsun.. veya baska bi zamanda gelmis bana diyorki akrabalara niye soyluyorsun kismetini kapatiyorsun. Insanlarin arkdaslari olabilir , seni tanistirabilirler. Bu sekilde de aranizda birisiyle biseyler baslar dedi. Bende bu sekilde tanistirmanin dogru olmadigini. Ben katiyen dusunmuyirum dedim. Bu sekidle tanisanlar genellikle mutlu olmuyir dedim. Bilmiyorum bu aralar cok fazlaca duymaya basladim ve acaba diyorum karsima guvenebilecegim birisi cikmayacak mi ? Annemin bu tavirlarinada anlam veremiyorum zaten ... iyice insani strese sokuyor. Dusunceleriniz benim icin onemli kizlar. Simdiden tesekkur ederim :))
Her anne evladı evlensin düğününü görsün ister oda onun için demiştir sıkılmayın bence.
Strese girmenize gerek yok bence.
Tanışmak istemiyorum der geçersiniz.
Annenize kızmanıza da gerek yok yanlış bişey söylemiyor.
Sizin iyiliğinizi düşünerek söylüyor yoksa zorla evlendireceğinden değil.
Ayrıca beni de eşimle başkası tanıştırdı ve çok mutluyum çok şükür.
Şimdi görücü usulü diye bir şey Yk zaten tanımadan konuşmadan vakit geçirmeden kimse evlenmiyor
Bence bunda stres olacak bir şey Yk
Yaşınız da çok küçük değilmiş
Ben görücü usulune kesinlikle karşı değilim neticede sizi kimse biseye zorlamıyo tanıştırıyolar sadece gerisi sizin uyumunuz olmazsa görüşmeyi sonlandirirsiniz. Ben de yani şeyleri yaşadım annem babam ben evlenmiyorum diye uzuluyodu onlarda biz yaşlandık bize bişey olursa yalnız kalma vs vs vs . Çok olumsuz düşünmeyin görücü usulüyle ilgili ha arkadaşlarınız tanıştırmış ha aileniz
Bu tanistirilma mevzusu niye yanlis geliyor ki size? Sanki tanistirdiklari zaman hemen bir yola mi girmis oluyorsunuz?
Sizi tanistiranlar her iki tarafi da bildikleri icin daha saglam olabiliyor gibi bu aksiyonlar.
Öyle oluyor ama herkes hayatın olağan akışınada doğru kişiyi bulamaya biliyoDogru soyluyorsunuz gerisi bize kalmis ama ben daha bi strese giriyorum. Boyle baskalari arkamizdan ittirince. Daha cok kasılıyorum :/
Öyle oluyor ama herkes hayatın olağan akışınada doğru kişiyi bulamaya biliyo
Amin sagolun. Evet üst üste gelmiş.Oyle mi Allah mutlu mesut etsin :) yani bana oyle daha zorlayici geliyor ne bileyim. Belkide ust uste geldi butun bu seyler bu yuzden oldu
Şu forumda bir çok arkadaşın konusunu okuyoruz" Geç kaldım mı ? " diye..
Armudun sapı üzümün çöpü demeyin bence önerilen kişilerle tanışın severseniz;kanınız kaynarsa neden olmasın.
Bu şekilde de mutlu olan çok insan var..
Yıllarca çıkıpta mutsuz olanda çok. .
Bu işler biraz da şans işi ..
Amin sagolun. Evet üst üste gelmiş.
Belki de evlenemedim hala gibi bişey söylediniz annenizde duyup üzüldü o yüzden araştırmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?