sıkılmak için erken mi????

Pervanem bilmiyorum eşin başak burcu olabilirmi çünkü özellikle başak burcundan çıkar bu insanlar bende başak burcuyum ben nekadar titiz tertipli düzenli bir insansam eşim tam tersi üstünden çıkarttığını yerde bırakan bir insandır evliliğimizin ilk yıllarlarında bizimde çok sürtüşmelerimiz oldu bu yönlerden hani ondan iş beklemezdim ama aldığını yerine koysun üstünden çıkarttığını assın diye beklerdim yok olmadı yapmayada çalışsa olmadı çünkü gerçekden tam tersim benim.Bekarken kaldığı lojmanada gitmişdim azdan çokdan böyle olduğunu biliyordum aslında mesela yeri gardolap olarak kullanırdı bulamadığı kıyafetlerini yerde arardı:)))) ama ben hep değiştiririm sandım birde çok yoğun çalışan bir insandı devamlı seyahatleri olan nasılsa kadın olan benim çalışmıyorum benim çabamla dengelenir bu durum diye düşünmüşdüm ama gerçekden çok zorlandık birtek ben değil oda karşısında her hareketini gözleyen aldığını yerine koy diye söylenen bir tip vardı ama zamanla bakdımki durum değişmez şimdi takmıyorum çocuk olmasına rağmen yere attığını kaldırıyorum katlıyorum ortaya bırakdığını götürüp yerine koyuyorum alışdım zorda gelmiyor kızımla ikisini bir idare ediyorum:))) evliliğin alışma süreci zordur gerçekden ama sonra rayına oturuyor eşler birbirini olduğu gibi kabul etmeyi öğrenirse eğer

Back