- Konu Sahibi pervanemmm
merhaba arkadaşlar ben bir aylık evliyim düğün balayı derken evimize dönüp yerleştik telaş koşturma bitti derken benim için yeni başladı galiba!!!!
Eşim çok titiz evde eşyalarda yeni olunca beni çok bunaltiyo elimde süpürge temizlik bezi dolaşmami istiyo sanirim sürekli haliya bişey düşmüş yere su damlamiş iz yapmiş o boyle soyledikçe ben sanki pismişim gibi hissediyorum halbuki çalişmam rağmen sürekli temizliğimi yapiyrum evi asla dağinik birakıp dişari çikmıyorum ama oluyo ki akşam yemekten sonra yorgun oluyorum 2 dakika tv izliyeyim diyorum tezgahta bardak kalmiş neden kaldirmadin gibi sorular gelinceewe temizlik için gelen biri gibi hissediyorum
bu bi alima sürecimi bilmiyorum ki önceden yani evlenmeden öncede evime gelirdi iyi kötü temizlik durumunu görebiliyodu yetersiz gördün de neden evlendin diyorum
yani bi tartişma kavga olmuyo ama evliliğin ilk zamanları boyle gerginlikler olacağini hayal etmiyodum sanırım
![]()
"madem tezgahta gördün sen kaldır " deseydin ya.hayat müşterektir deseydin.
birde ayı bal ın tadına baktı.balayının balı bitti canım normal daha hiçbirşey görmedin ki evliliğin ilk zamanları yaşanacak böyle şeyler.daha hiçbirşey bu.
sende alttan alma herşeyi baştan susarsan olmaz.