- 16 Ağustos 2014
- 352
- 69
- 38
- 36
- Konu Sahibi feracelife
-
keske kendıme care bulabılse ıdım sızede soylerdım ... hos ben bu sehırde yalnzıım ıs dolayısı buradayız vee hıııcc arkadasım yok lojmanda ki komsular yasları var ınsan yasına yakın bırı ıle gezmek eglenmek ıstıo konusmak ıstıo ama yoookkk(((((
Canımın neden sıkıldığını da hesaba katarak çözüm bulurum ben genelde. :)
eveettt aslında baska sehırlerden bıcok arkadasım varr lıse unıversıte .....cocukkuk arkadas fılan ama burda kımsem yoookoff şu arkadaşlıksız çok kotu ya
valla ben hayal kurup onları gerçekleştirmek için kararlar alıyorum keyfim yerine geliyor. Okul bitince bir kaç aylığına Fransaya gidip dil öğrenme kararı aldım. Fransızcaya bayılıyorum. Gerçi tutucu bir babaya karşı çıkıp nasıl gideceğimi bilmiyorum. Ama umutluyum Allah nasip etmeyecek olsa hiç yoktan bunu istememe izin vermezdi. :)) sende deneyebilirsinbu sıralar canım aşırı sıkılıyor . sıkıntıdan patlayacağım oderece
siz böyle zamanlarınızda neler yaparsınız
herkes küçükte olsa bir tavsiyede bulunabilir mi ?
Sıkıntımı bir gülüşüyle bir sesiyle bir cümlesiyle yok edecek olan insanlar görüşürdüm..
Haha yerim seni =) Tabi ki de senMesela ben
valla ben hayal kurup onları gerçekleştirmek için kararlar alıyorum keyfim yerine geliyor. Okul bitince bir kaç aylığına Fransaya gidip dil öğrenme kararı aldım. Fransızcaya bayılıyorum. Gerçi tutucu bir babaya karşı çıkıp nasıl gideceğimi bilmiyorum. Ama umutluyum Allah nasip etmeyecek olsa hiç yoktan bunu istememe izin vermezdi. :)) sende deneyebilirsin
hahaha kendimi gördüm bu yazıda :)
Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş ne doğru bir söz :)
ozaman bende istanbulda olduğum anların hayallerinii kurayım :) benim babamda tutucu ya nasıl olcksa
:) olur Allah'ın izniyle istemeye devam :)hahaha kendimi gördüm bu yazıda :)
Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş ne doğru bir söz :)
ozaman bende istanbulda olduğum anların hayallerinii kurayım :) benim babamda tutucu ya nasıl olcksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?