Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kisisel sikilmanin baskalarinin dertleriyle alakasi yok. Hayatin belli bir doneminde herkes boyle hissedebilir ve bu insanin sukursuz biri oldugu anlamina gelmez.
Kisisel sikilmanin baskalarinin dertleriyle alakasi yok. Hayatin belli bir doneminde herkes boyle hissedebilir ve bu insanin sukursuz biri oldugu anlamina gelmez.
Ben su aralar herkesle gorusmekten kaciyorum, alisveris yapmiyorum, disaridan ismarliyorum. Hani sana onerebilecegim film izle, arkadaslarinla cik, boncuk al bilezik yap, ben zamaninda yaptim iyi kafa dagitiyor ve yapabiliyorsan kucuk bir tatil yap. Ben bunlari bir bes- on gun yapamam ama bende yapicam merak etme.
al bendende o kadar reglim yakin bunalimli geciyo herkese herseye bagirasim var ve esimle eften pufden bi bahane bulup kusdum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum tv izleyemiyorum disari cikmak istemiyorum berbatim
Ben su aralar herkesle gorusmekten kaciyorum, alisveris yapmiyorum, disaridan ismarliyorum. Hani sana onerebilecegim film izle, arkadaslarinla cik, boncuk al bilezik yap, ben zamaninda yaptim iyi kafa dagitiyor ve yapabiliyorsan kucuk bir tatil yap. Ben bunlari bir bes- on gun yapamam ama bende yapicam merak etme.