• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sıkıldımmmmmm

merakli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
225
0
96
Diğer
merhabalar sorunum var yardım ederseniz sevinirim
saçımdaki boya yarım armut mu ne varya o balyaj yapıldı saçımın dibine boya yapılmadan yapıldı şimdi kendi rengimi istiyorum boyatmadan nasıl yapabilirim saçımın hertarafını boyatmadan neden böyle istiyorum derseniz çünkü saçım sert kalın hepsini boyatırsam çok kötü olur diye düşünüyorum kestirmekte istemiyorum bir elin atın ya yardım edin neyapayım opuyorumnanaktan
(balyajlar karamel biraz içine sarı ile karıştırmıştı şuan açık renkte)kendi rengim kahverengi gbi bişi

çok zor bişey canım yaaa istediğin. tümünü boyamazsan ton farkı olabilir. ya kestire kestire yok edeceksin ya da tümünü boyayacaksın

bence hiç dokunma uzadıkca kestır ,ben okulda bır kızda boyle bırsey gordum o ozellıkle uclarına dogru yaptırmıstı balyaj gecen sene ve sımdı dahada uclara gelmıs degısık hos bır goruntu oluyor ama boyamadan ımkanı yok oraları kendı sacına donduremezsın boyasanda kendı sacın olmayacak en ıyısı hıc dokunma uzasın kestır

yorumlarınız için tşkler canlarım en iyisi öle yapayım boyarsam saçlarım çok sertleşicek kalsın öle bakalım tekrar tşkler

Back