• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıldım...sorunum işyerim

cahillik yobazlık aşmış bunlarda zaten sen ne giyeceğini bilmezmisin yanına çağırmalar eşine zibidi demeler kim bunlar ya terbiyesizler...ne vars asöyle çarp kapıyı git nedir bu...başka işleri yok sanırım

Allahım yaa bu özelde ki patron olacakların hiç mi iyisi yok yaaaa.....terbiyesiz adam yaaa sen kimsin ayy çok sinir oldum........
bende hergün işe mutsuz gelenlerdenim sinir stres birde hamileyim ve akrabam burdakiler olmadık lafları sayarlar kendi hatalarını sana yıkmaya çalışırlar off offf son 1 ay diye kendimi avutuyorum allahım biz gibi çekenlerin yardımcısı olsun inş daha güzel işler buluruz......

Şöyle iki olasılık var aslında.

İlki şu, işten çıksan kayınvalidenler iyice oğlumuzun parasını yiyor havasına girecekler.
Ağırına gidecek tabi bu. Belki eşine maddi harcamaları konusunda çok fazla müdahale
edemeyeceksin. Ayrıca evde oturmaya alışkın değilsin.
İşe gidince insanın kafası biraz dağılır ama evde kalınca sürekli sorunlarını düşünürsün.
Bunalırsın.

İkincisi eşin artık ailesine yardım edecek para bulamaz. Ancak borçları karşılar. Böylece
kayınvalideye para yedirme alışkanlığı son bulur. Ayrıca sen kpss'ye evinde rahat rahat
hazırlanırlanırsın. Sonra da işine girer hem para olayından hem de bu bağnaz insanlardan
kurtulmuş olursun. Bu da mutlu son.

cnm sen zaten benim bütün sıkıntıları biliyosun...hep destek oldun çok saol

ya evet evde oturmaya hiç alışkın değilim....dediğin çok doğru ben işteb çıknca kayınvalidmlere biraz zor yardım eder...yani umarı ole olur...bu konuyla ilgilide soru işaretleri var çünkü kafamda...zaten 2011 ekim gibi işten çıkar güzlce kpssye hazırlanırım diodum..b kadro olunca böle iki senede bir giriyoruz zaten...

ama ben evde duramıyporum..çünkü hiç alışkın değilim..iş değiştiriken hadi evde 1 hafta yatıyım ole başlıyım dedim..yok bunaldım...bide işte para istemek istemiyorum eşimden...verir ama ben hiç istemek istemyorum..insan oğlu çiğ süt emmiş..yarın kalkar bişey der canm sıkılır...ama inş.bu sene su kpss işini halledmet istiyorum

ahhh özel sektör ahhhhhhh
ahhh çaışmak zorunda olmamız ahhhhhh, gün içerisindee kaç kişinin ağız kokusunu çekiyorum kaç kişiyle muhatap oluyorum sayısını bile saymak mümkün değil. dışarıda yüzüne bile bakmayacağın insanlara hanfendi beyfendi diyoruz diye tepemize çıkıyolar. heleki böyle kendilerini bilmezler yokmu insanı iştende dinindende soğutuyolar. madem çok dindarlar almasalarmış işe türbanlı alsalarmış. söylediklerim yanlış anlaşılmasın ama insanın içinde fingirdeklik olunca açık kapalı fark etmiyo...biran önce oradan ayrıl arkadaşım bu moral bozukluğuyla hasta olursun bide sana işmi yok ayol

aynen ole özel sektör bole....dediğin gibi sokakta görsen yüzüne bakmayacağın insanlar paşa oluyolar

zaten bakıyorum cnm...azcık doğru dürüst bi yer olsun hemen çıkacam...rahatsız oluyorum çünkü artık burdan...ya ben bu insanların dindar falan olduğuna inanmıyorum zaten..sadece farz kılıyomuş bide sölüyo oda günde ite ya öğeyi ya ikinidiyi kılar...bide ben burda işimi ne kaadr iyi yapıyorum o önemli...işten başka herşeye takılıyo paşa ay gıcık oldu...büyük bir firma piyasada söz sahibi die geldim aslında buraya amaresmen cemaat olayının içinde buldum kendimi

yanlış anlaşılmasın kesinlikle ama bu insanın içiyle alakalı bişey..yok toplantıya gelsene..yok mevlüte gelsene baskıyla olurmu cnm..ya anlayamadığım çok şey var kutlu doğum haftası die ofiste pasta kestik ya...peygamberimizin doğum günü pastasıymı...bu şimdi isalmın neresinde..doğum günü pastası hay allah

ne demek zibidi !!
bunların hepsi aynı ya !!
ilk fırsatta ayrıl ordan derim arkadaşım, yoksa senin namusuna da dil uzatırlar.

aynısı benim başımda. dizaltı etek giydim bi kere. mini etek giyiyo kocası karışmıyomu buna dediler.
giydiğim tişört dert oldu, yaz geliyo şimdi koca yazı uzun kollu gömleklerle geçiştircem mecburen.ne doğru dürüst mekyaj yapabiliyorum ne parfüm kullanabiliyorum.
eşimde burda çalışıyo. top sakalı vardı, kestirdi patron.
burası küçük bir ilçe , iş fırsatı yok hiç. maddi yönden rahat olmasa katlanmazdık bu kadar..

imkanın varsa sende değiştir işini. yoksa daha çok sıkarlar canınızı

evet cnm aynı durumyaymışız...zaten bir ki ay içinde doğru dürüst bir yer bulamayıp azcık daha dişimi sıkıyım dersem bende yazı ole çıkaracam muhtemelen...

Back