Artık pozitif görsemde inanmayacağım sanırımBende ilk defa geçen aylarca yalancı pozitif gördüm daha önce hiç görmediğim içinde baya inandım hamile olduğuma :/ gerçekten moral bozucu
Ovulasyon takibi yapıyor musunuz ?Artık pozitif görsemde inanmayacağım sanırım
Aslında bir ay denedim ama saatleri çok oturtamadım. O yüzden takvime göre ilerliyorum genelde.Ovulasyon takibi yapıyor musunuz ?
Anladım ben öyle asla ilerleyemezdim pcos varAslında bir ay denedim ama saatleri çok oturtamadım. O yüzden takvime göre ilerliyorum genelde.
Benim reglim düzenli sayılabilir aslında 3 gün oynamalar falan olur sadece doktorlar da her ay regl görünce düzenli regl diyorlar. 25-28 gün arası değişiyor döngüm. Bu ay 1 hafta boyunca çok fazla akıntım olmuştu, beni şüpheye düşüren de o oldu.Anladım ben öyle asla ilerleyemezdim pcos var
Beklemek zor ama reglin on gün geçmeden test yapma. Her sefer hayal kırıklığı yaşamaktan daha iyidir.Her ay aynı şey. Yalancı çizgiler, 2-3 gün gecikme, stres, belirti yok bilmem ne. Reglden 3gün önce artımed testte silik çizgi gördüm kan verdim tabiki yine kocaman bir negatif. Şimdiyse reglim 2gün gecikti, test bu şekilde. Vallahi bıktım insanlar tek testle pat diye öğreniyorlar gebe olduklarını bana sürekli hayal kırıklığı yok bozuk test yok yalancı pozitif. Bu nedir ya.
Ben ilk hamileliğimde akıntı vs hiçbir şey yoktu belirti olarak bunda da öğrendikten sonra akıntılarım başladıBenim reglim düzenli sayılabilir aslında 3 gün oynamalar falan olur sadece doktorlar da her ay regl görünce düzenli regl diyorlar. 25-28 gün arası değişiyor döngüm. Bu ay 1 hafta boyunca çok fazla akıntım olmuştu, beni şüpheye düşüren de o oldu.
Aslında çok haklısınız ama tabiki bu sabah tekrar denedimBeklemek zor ama reglin on gün geçmeden test yapma. Her sefer hayal kırıklığı yaşamaktan daha iyidir.
Şuanda benimde yok akıntım, takvimdeki ovülasyon döneminde çok olmuştu. Bende dedim sanırım yumurtam çatladı.Ben ilk hamileliğimde akıntı vs hiçbir şey yoktu belirti olarak bunda da öğrendikten sonra akıntılarım başladı
Sanki alttakinde var gibi kan testi verseniz tahmini yumurtlamanızdan kaç gün geçtiAslında çok haklısınız ama tabiki bu sabah tekrar denedimÜstteki test dün akşamüstü yaptığım, alttaki test bugün sabah yaptığım. Olmazsam 2gün sonra tekrarlarım yine
Takvimde ayın 1inde diyor pik olarak. Ama net bir tarih bilemiyorum ovülasyon kullanmadığım için. Regl günüm normalde 15 şubat. 12 Şubat'ta kan negatif çıkmıştıSanki alttakinde var gibi kan testi verseniz tahmini yumurtlamanızdan kaç gün geçti
Ne zaman artımed le denesem o ay hamile çıkıyorum hahaha ay sinirlerim bozulduBeklemek zor ama reglin on gün geçmeden test yapma. Her sefer hayal kırıklığı yaşamaktan daha iyidir.
Testlerin bozuk old sanmıyorum. Bence daha fazla satış yapmak için özellikle böyle yalancı pozitif çıkaracak şekilde üretiyorlar
Regl günüde geçmiş tam ovulasyon tarihini bilseydik işte bence kan verinTakvimde ayın 1inde diyor pik olarak. Ama net bir tarih bilemiyorum ovülasyon kullanmadığım için. Regl günüm normalde 15 şubat. 12 Şubat'ta kan negatif çıkmıştı
Yani varsa da 3. Gün gecikme de bu kadar silik çıkar mıydı. Test markası softec bu arada güvenilir mi bilmiyorumRegl günüde geçmiş tam ovulasyon tarihini bilseydik işte bence kan verin
Geç döllenme olayı olabilir yumurta geç olduysaYani varsa da 3. Gün gecikme de bu kadar silik çıkar mıydı. Test markası softec bu arada güvenilir mi bilmiyorum
O zaman regl olmazsam en kısa sürede kan verıyım en net öyle olur zatenGeç döllenme olayı olabilir yumurta geç olduysa
Evet en doğru kana belirleyecektir olmazsada ovulasyon deneyin birdeO zaman regl olmazsam en kısa sürede kan verıyım en net öyle olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?