Sıkıldım artık bu testlerden

aymudu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
113
18
18
29
Artık bir pozitife çok ihtiyacım var, gerçekten her ay yok silik, yok 2 gün gecikme, yok o belirti, yok şu belirti. Reglden 3 gün önce kan verdim artımed testte silik çıktığı için kan negatifti. Şimdi 2 gün gecikme oldu test bu şekil. Vallahi bezdim arkadaşlar çok bezdim

Eklentiler

• IMG_20250217_025056.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250217_025129.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20250217_025056.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 42
Days comfort alın erken test %98 e kadar doğru sonuç - 6 gun öncesi .
Fotoğraftaki testte çizgi göremedim

Days comfort alın erken test %98 e kadar doğru sonuç - 6 gun öncesi .
Fotoğraftaki testte çizgi göremedim
Bu artımed olan değil bu regl gecikmesiyle yapmış olduğum test. Gerçekten bu kadar psikoloji yıpratan bişey yaşamadım daha önce, çok yorucu

Bu artımed olan değil bu regl gecikmesiyle yapmış olduğum test. Gerçekten bu kadar psikoloji yıpratan bişey yaşamadım daha önce, çok yorucu
Kafanızı rahatlatın bu düşünceden çıkınca daha çabuk hamile kalınıyor diyorlar hep

Kafanızı rahatlatın bu düşünceden çıkınca daha çabuk hamile kalınıyor diyorlar hep
Aslında sürekli bu düşünceyle yaşayan biri değilim ama gel gelelim bu bozuk testler hep bana denk geliyor sanırım. E korunmayınca da insan bir acaba diyor. Sonra bir test daha yapayım derken bu pozitif bu negatif. Bi kan veriyorsun umutlar çöpe. Gerçekten nasıl test markaları var benim aklım almıyor

Googleden en iyi 10 gebelik testi die bakın . Ama dediğim test hıc bı zaman yanıltmadı beni .

Üstteki dünki test, alttaki bugün sabah yaptığım test

Eklentiler

• IMG20250217103947.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…