Bu artımed olan değil bu regl gecikmesiyle yapmış olduğum test. Gerçekten bu kadar psikoloji yıpratan bişey yaşamadım daha önce, çok yorucuDays comfort alın erken test %98 e kadar doğru sonuç - 6 gun öncesi .
Fotoğraftaki testte çizgi göremedim
Kafanızı rahatlatın bu düşünceden çıkınca daha çabuk hamile kalınıyor diyorlar hepBu artımed olan değil bu regl gecikmesiyle yapmış olduğum test. Gerçekten bu kadar psikoloji yıpratan bişey yaşamadım daha önce, çok yorucu
Aslında sürekli bu düşünceyle yaşayan biri değilim ama gel gelelim bu bozuk testler hep bana denk geliyor sanırım. E korunmayınca da insan bir acaba diyor. Sonra bir test daha yapayım derken bu pozitif bu negatif. Bi kan veriyorsun umutlar çöpe. Gerçekten nasıl test markaları var benim aklım almıyorKafanızı rahatlatın bu düşünceden çıkınca daha çabuk hamile kalınıyor diyorlar hep
Googleden en iyi 10 gebelik testi die bakın . Ama dediğim test hıc bı zaman yanıltmadı beni .Aslında sürekli bu düşünceyle yaşayan biri değilim ama gel gelelim bu bozuk testler hep bana denk geliyor sanırım. E korunmayınca da insan bir acaba diyor. Sonra bir test daha yapayım derken bu pozitif bu negatif. Bi kan veriyorsun umutlar çöpe. Gerçekten nasıl test markaları var benim aklım almıyor
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, regl olmazsam ve o testten bulabilirsem yine deneyeceğim. Bu gidişle kendi test markamı çıkarıcamGoogleden en iyi 10 gebelik testi die bakın . Ama dediğim test hıc bı zaman yanıltmadı beni .
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, regl olmazsam ve o testten bulabilirsem yine deneyeceğim. Bu gidişle kendi test markamı çıkarıcam
İnşallahÜzme kendini bedenini rahat bırak olacak inşallah ❤
hadi hayırlısı olsun
Ben hayalet çizgi gördüm inşallah hamilelik vardırÜstteki dünki test, alttaki bugün sabah yaptığım test
Bugün gecikmenin 3. Günü bu kadar silik öğrenen var mı acabaBen hayalet çizgi gördüm inşallah hamilelik vardır
Bat gününe 4 5 kala öğrenen var umudunuz daim olsun ben biraz silik gördüm ikinci testteBugün gecikmenin 3. Günü bu kadar silik öğrenen var mı acaba
Regl olmazsam 2 gün sonra tekrarlayacağım ama şuan ağrılarım var muhtemelen regl olurumBat gününe 4 5 kala öğrenen var umudunuz daim olsun ben biraz silik gördüm ikinci testte
Allahtan ümit kesilmez sabırlı olmak gerekiyor ağır kaldırma ani hareket etme inşallah hayırlı haberler alırız çiçeğimRegl olmazsam 2 gün sonra tekrarlayacağım ama şuan ağrılarım var muhtemelen regl olurum
Teşekkür ederim güzel temenniniz için, inşallahAllahtan ümit kesilmez sabırlı olmak gerekiyor ağır kaldırma ani hareket etme inşallah hayırlı haberler alırız çiçeğim
Benimde böyle oldu 10 dk sonra sonucunuz belli oldu mu acabaÜstteki dünki test, alttaki bugün sabah yaptığım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?