Sıkılaştırıcı kilden marka maske

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
Ayşenur yazıcı bloguğunda tanıtmış bu ürünü ordan öğrendim bende ...kullananlar burda paylaşalım mutlaka

Cilde sürüldüğünde kalıntı bırakmaz.Cilde uygulandığında saklanmanız gerekmez. kapı çalarsa rahatlıkla açabilirsiniz

Maske uyguladığınızı sadece bilirsiniz, karşınızdaki fark etmez.

Kullanmadan önce sulandırmanız gerekmez.

Krem gibi cilde uygulanır.

Cilt Kilden'i emer ve beslenir.

Uygulama bittikten sonra temizliği çok kolaydır. Suyla yıkayabileceğiniz gibi, ıslak pamukla silerek de temizleyebilirsiniz.

Cildi güzelleştirmek için kullanabilecek doğal madde çeşitlerinin arasında kil, en etkili olanlardandır. Kilin içerisinde 36 çeşit mineral, vitamin vardır. Çok çeşitli mikro organizmalara karşı aktif olduğu, bilimsel olarak ispatlanmış bir antiseptiktir. Kilin alerjik bir etki yaratma durumu çok ender görüldüğünden temizlik amaçlı ilk tercih edilen maske kil maskesidir

İnsan derisinin mineral özelliği ile kilin mineral özelliği aynı olduğu için cilde çok yararlıdır
Özellikle cilt temizliği için çok yararlıdır. Kirleri, cildin en derin tabakalarından dışarı çıkartabilir, cildi güzelleştirir. Cildin içindeki sıvı mekanizmasını düzenlemeye yardım ederek iyileşmeyi ve yeniden yapılanmayı hızlandırabilir. Antiiltihabik ve analjezik olarak, alerjik reaksiyona sebep olmaz.Kilin cilt bakımında çok yönlü bir madde olduğu yüzyıllardır bilinmektedir. Cildi sıkılaştırır ve besler, toksinleri atar, saçlarda kullanıldığında saçları besler.

Aynı zamanda cilt hastalıkları için de kullanılmaktadır. Kil; pişik, selülit ve ciltteki çeşitli yaralar için de kullanılır. Kilin iyileştirme özellikleri iyi bilinir. Binlerce yıl önce Çinliler, Yunanlılar, Romalılar ve Hindistan yarımadasının eski insanları, mükemmel özelliklerini biliyorlardı ve kili dahili ve harici olarak kullandılar.

Kahverengi cilt lekeleri ve kızarıklıkları hafifletme
Ölü hücreleri arındırma
Sivilceleri temizleme
Cildi sıkılaştırma
Ergenlik sivilcelerine karşı
Cildi besleyici ve gençleştirici
Cildi yağdan arındırır, gözenekleri temizler.
Kan dolaşımını hızlandırır
Saçlara parlaklık verir. Yağlı saç derisini arındırır, kepek oluşumunu önler
Cildinizdeki negatif ve stres oluşturacak enerjiyi alıyor.
Ciltteki pürüzleri temizlemenin yanı sıra yağ molekülü olan sebumun üretimini azaltarak cilde yeniden ışıltı kazandırır
Cildin doğal nem dengesini korur
Cildin daha bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlar
Cildi kurutmadan geçmiş sivilcelerin neden olduğu lekeleri düzeltir
Sivilce, egzama, ürtiker, siyah noktalar ve aşırı yağlanma gibi cilt rahatsızlıklarında kullanılmaktadır..
Kırışıklıklara karşı üstün koruma özelliğiyle uzun süreli kullanımda cildin yaşlanmasını geciktirir.
Anti bakteriyel özelliği sayesinde bakterilerin oluşturduğu yaraları temizleyerek cildi yeniler.
Cildinizin güneş ışınlarına karşı daha güçlü olmasını sağlar.

Gizlilik ve Güvenlik | Hizmet Koşulları | Kargo ve Taşıma & Teslimat | Ürün iade şartları
Producer:SÜRENTÜRK YATIRIM LTD.ŞTİ-Ataşehir/İstanbul/Türkiye
Kilden Sklatrc Krem Maske - info@kildenmaske.com

iyi geceler acaba bu ürünü kullanan varmı ben almak istiyorum ama gerçekden etkilimidir özellikle de selülitte etkisini merak ediyorum siz kullandınızmı acaba yada kullananlar yazarsa sevinirim bi de nerden alabiliriz int. dışında satış yeri varmı.....

kilden yaz nette hemen çıkıyoo .. nette satışı var ve kapıda ödeme imkanı varmışş .. aktarlarda varmıdır hiçç bakmadım... ayşenur yzıcının bloğuna bak canım kullanmış 1 ay cildi çook güzel toparlıyor kırışıkları açıyor falan d iye olumlu şeler yazmış... selülit için kullananlarda memnun... bende almayı düşünüyorummmm...diğer kilmaskeleri gibi değilmiş cilt hemen maskeyi emiyormuş sürdüğün bile belli olmuyormuş ....

çok teşekkür canım ben almayı düşünüyorum galiba bugün sipariş veririm bide bunu deneyelim bakalım nlocak alıp kullanınca yazarım sana ....hoşçakal....
:

çok teşekkür canım ben almayı düşünüyorum galiba bugün sipariş veririm bide bunu deneyelim bakalım nlocak alıp kullanınca yazarım sana ....hoşçakal....
:

tamam canım yaz yorumunu mutlaka... senin sorun neydi akne mi sıkılaşma içn mi kullanacaktın merak ettim ???

tamam canım yaz yorumunu mutlaka... senin sorun neydi akne mi sıkılaşma içn mi kullanacaktın merak ettim ???

benim sorunum hem akne hem de sıkılaşma canım ben sipariş verdim ve şimdi geldi :)))))) bakalım nasıl etkili olacakmı merak ediyorum ilk kullanım da etkili olurmu bilmiyorum ama yorumlarda süper etkili deniyor.....bi de hyereeryere sürülebilmesi güzel yüze boyun dekolte karın kalça kol bacak saç....kullanınca daha iyi yorumlar yaparım görüşmek üzere hoşçakal.....

inşallah fayda eder... ne çabuk gelmiş hemen istanbulda falan oturuyon galiba gün içinde hemen geliyoo.. biz uzakta olunca 3-4 günde anca gelirdi.... yorum yazz mutlaka gerçekten iyimi??

inşallah faydalıdır ....çünkü ayşenur yazıcı bloğunda okudum ve çooook memnun olduğunu yazmış...güzel ürünler tavsiyee ediyo hepp

evet ben de okudum ve şimdi sürdüm yüzüme. yüzümde acaip bir gerilme oldu yarım saat sonra yıkıyacam bakalım ilk kullanmada bir fayda beklemiyorum ama devamlı kullanımda olabilir belki daha yeni başladım bakalım hayırlısı inşallah iyi gelir.....

gerilme olması iyi bişey zaten toparlayıcı sarkmaları engelleme amaçlı yaa o yüzden..merak ettim kıvamı nasıl krem gibi mi normal kil maskeleri gibi mi??

evet gerilmesi iyi olmalı... krem gibi yeşilimsi katı sürünce belli olmuyor ama kurumasına yakın beyazlık oluyor....yarım saat bekleyip yıkadım yüzüm de bi sertlik olmadı yumuşak ben yinede nemlendirici krem de sürdüm.....hafta da dört kez uygulayın deniyor bakalım ben ce etkili bir ürün gibi....bide sevgililer gününe özel indirim yapmışlar alacaksan şimdi al 43 lira olmuş.....grüşmek üzere hoşçakal....

kullandıça yaz mutlaka .. ben 2 liseti 80 tl diye okumuştum... ama şimdi alamıcam mani mani sorunum var yorum yazmayıı unutma sakınnnn

kızlaaaar yardım......kilden maskeyi kullanıyorum ama yüzümde hiç çıkmadığı kadar büyük sivilceler çıkdı.....(((( acaba ürünü kullanmayı bırakmalımıyım.....ama sıkılaştırıcı özelliği iyi...ne yapmalıyım sizceee firmaya mail attım ama dönmediler.....acaba hiç sürmesem mi.....

bende biominera volkanik kil maskesi kullanıyordumm ..... üzerine krem sürünce sivilce yapıyooo... ama haftada 2 yapıp akşam yatıyodum ozaman akne yapmıyodu .... bitelii 2 ay falann oldu.... lekelere iyi geliyoo diyee almıştım bende resmennn kazıklandımmmm....

Bende kilden marka maske alacaktım .. Sivilce yapıyooosa almammm .. Ne zaman kil maskesi yapsam akne yapıyooo zaten.. Tam tersi olması gerekir normalde akneyi önlemesi gerek.... Kil maskesi kullanmammmmmmm artık.... Torbalanman varsa dr . Git etki etmezse ilaçlar ünt sitesine gir.. ürünleri çook güzel ve doktorlara soru gönderiyorsun 2 gün sonra cevap yolluyolar.. Ona göre ürün alıyosun ... ünt yaz nette ürünleri görürsün

bir cildiyeci arkadaşımda bu tür ürünler önce sivilceyi cilt dışına çıkartırmış devamlı kullanmak gerekir dedi sonradan etkili oluyormuş.....torbalanma için önerdiğin siteye bakdım canım sen ordan ürün aldınmı hiç....kredi kartıyla alınca bir sorun oluyormu yani nasıl güve:80:necegiz ....ürünlerini kullandın galiba güzel demişsin neleri kullandın acaba....ben dr soru yolladım bakalım .....ona göre bakarım artık.....bu arada benim sivilcelerin çıkma nedenide regl oldum ondan galiba.(biraz erken oldu anlayamadım)....önerdiğin site için teşekkürler....hoşçakal.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…