Sıkılaştırıcı kilden marka maske

şimdi ben 2 ürün arasında kaldım. çünkü 2 ürünüde Ayşenur Yazıcı hanım tavsiye ediyor. Biri çok uzun zamandır tavsiye ettiği Alweyna İnci Tozu Maske diğeri Kilden Sıkılaştırıcı Maske.
Farklarına bakıyorum Kilden maskenin içinde su-kil ve bi kaç yağ var , Alweyna ya bakıyorum içinde inci tozu,yulaf,soya,paptya gibi toz lar var ve bana daha çok etkili gibi geliyor.
Alweyna yı kendimiz karıştırıyoruz o biraz zahmetli ama Kilden hazır çamur şeklinde geliyor daha kolay kullanım.
Yani kullanışa göre Kilden , İçeriğe Göre Alweyna , Piyasadaki zaman dilimine göre Alweyna daha uzun zamandır var Ayşenur hanım ilk onu tavsiye etmiş.
Hangisini kullanmalıyım sonuçta kilden 45tl gibi rakamı var Alweyna 25 tl ikisinide alamam birinden birini almam gerekiyor. Alweyna yada Kilden Kullanan arkadaşlar sonuçları yazarsa çok memnun olurum..
:KK49:

şimdi ben 2 ürün arasında kaldım. çünkü 2 ürünüde ayşenur yazıcı hanım tavsiye ediyor. Biri çok uzun zamandır tavsiye ettiği alweyna inci tozu maske diğeri kilden sıkılaştırıcı maske.
Farklarına bakıyorum kilden maskenin içinde su-kil ve bi kaç yağ var , alweyna ya bakıyorum içinde inci tozu,yulaf,soya,paptya gibi toz lar var ve bana daha çok etkili gibi geliyor.
Alweyna yı kendimiz karıştırıyoruz o biraz zahmetli ama kilden hazır çamur şeklinde geliyor daha kolay kullanım.
Yani kullanışa göre kilden , içeriğe göre alweyna , piyasadaki zaman dilimine göre alweyna daha uzun zamandır var ayşenur hanım ilk onu tavsiye etmiş.
Hangisini kullanmalıyım sonuçta kilden 45tl gibi rakamı var alweyna 25 tl ikisinide alamam birinden birini almam gerekiyor. Alweyna yada kilden kullanan arkadaşlar sonuçları yazarsa çok memnun olurum..
:KK49:

alweynada kullanmıştım 1-2 sene oluyoo kullanalı .. Cildimi kıpkırmızı yaptı benim .. Vede kistik akne oldu deri altındaa.. Bana hiççç fayda etmediii... Haberin olsun :KK54:

Siparişi verdim alweyna maskenin cumartesi günü bugün geldi. :KK28:şimdi ilk defa kullandım canım haftda 2-3 kere uygulamak gerekıyormus. ama sunu soleyim cildimi harika yaptı. ve burun bölgemdeki siyah noktları gözle görülürderecede azalttı. tabiki diğer etkileri için düzenli kullanacagım.
ayrıca bildiğim kadarı ile zaten her maske kullanım sonrası kızarıklık yapıyor çünkü ben baska urunlerde kullandım yapıyordu. arkadasından nemlendırıcı surmek gereklı dıye dusunuyorum ozellıkle hassas cılde sahıp olanlar. yaglı cıltler ıcın boyle bı sıkıntı yasanmaz zaten.
ben burada kullanım sonuclarını sureklı payasacagım sızınle.. etkili olur umarım ya ama ilk kullanımda memnun kaldım alweyna dan..
başka kullanan arkadaslar varsa yada söyle kullanan dıen ler varsa lutfen yazsınlar..
2 gün sonra bidaha uygulayacagım zaman bu sefer su yerine gülsuyu ile karıştıracam bakalım nasıl olacak o zamanda...:KK49:

slm kızlar uzun zamandır yazamadım sizlere .....ben kilden maskeyi yüzüme sürdüğümde çok fazla sivilce çıkdığını yazmışdım hatırlarsanız ve aldığım firma beni aradı ürüne bir süre ara vermemi söylediler ben de şimdi yeniden kullanmaya başladım bakalım nolacak ama sivilceleri geçirdiğini söyleyemiycem.Bende kildeni artık vücuduma sürmeye karar verdim sıkılaştırması daha iyi şimdilik bu kadar.görüşmek üzere hoşçakalın.....:KK54:

bu kilden marka maskeyi ben de şimdi bi alışveriş sitesinde gördüm fiyatı düşmüş açıkçası almayı düşünüyorum ama emin de olamadım hiç kil de kullanmadım daha önce var mı faydasını gören :44:

X