Sıkılan 2012 Anneciklerin Dertleşme Topiği

pelishh

iki kız anası <3 <3
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
3.188
0
Merhaba hanımlarrrr :KK34: 6.5 Aylık Ela adında bi kızım var..Gelin Beraber dertleşmeyee , bebeklerimiz ,çocuklarımız hakkında konuşmaya ve paylaşımlar yapmaya ihtiyacınız varsa topiğime beklerimm ..Paylaşaılımm, tanışalımm, kaynaşalımm :21: :21:

Son düzenleme:
Yine mi kimse yok yahuu :KK25: Bu gidişle kafamda huniyle dolaşıcam topiğii :KK53::KK53:

geldim peliş:)şuanki en büyük derdimiz havalar çok soğuk dışarı çıkamıyoruz:KK43:hasta olur diye korkuyorum

,Hoş geldin hayatımm :21::21: Sorma yaa bugün gündüz çıktım 1 saat kadar ama dönerken iyice sertleşti hava pişman oldum çıktığıma montu şapkası battaniyesi vardı ama olsun yinede :KK50: Burdaki dağların tepesine kar yağmışş rüzgar estikçe onun soğuğu vuryo valla :KK25: Yaz ı özledim ki bennn :KK43:

slm peliş,ben geldim.benim bebişim 8 aylık.şuanki en büyük derdimiz havaların soğuk olasından dolayı dışarı çıkamamak:KK43:hasta olur diye ödüm kopuyo

kadınlar kulubünü çok seviyorum ya,her sorunun cevabı var.çocuk konusunda da.ek gıdaya başladınmı canım.ne yediriyon ne içiriyon bebişe?

kadınlar kulubünü çok seviyorum ya,her sorunun cevabı var.çocuk konusunda da.ek gıdaya başladınmı canım.ne yediriyon ne içiriyon bebişe?

aynen canımm :21::21::21::21: Başladık cnm 1 aydır..sabah cicibeleli peynirli fln kahvaltımız varr gündüzleri yoğurdumuz çorbamız meyvemiz fln.. böyle yazdığıma bakma hepsini daymıyorum arka arkaya :KK1:

X