Sıkı vücut hk

Basen ne kadar sürede sıkılaşır ?

• Basen ne kadar süre de sıkılaşır ?

OY: 0 0,0%
  • basen için çalışanlar tavsıye de bulunabılır mi?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Ozlembz0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
2
0
29
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk aydır spor yapıyorum basen bölgesi için özellikle 1 buçuk ay oldu bacaklarm da sıkılaşma belırtılerını gözlemliyorum ama basen bölgesi ıcın bu süreç dana zor gececek gbi . Düzenli spor yapmaya devam edıyorm squat vb hareketleri ama ne zaman basen bolgesı ıcın sonuç almaya baslarm bılgısı olan var mı ??

Bu vücut tipine bağlıdır.Armut vücutluysan istedigin şekle girmesi icin 5-6 ayi bulur derim.Tabi beslenme ve egzersizlerle bu süreç hızlandırılabilir

Bu vücut tipine bağlıdır.Armut vücutluysan istedigin şekle girmesi icin 5-6 ayi bulur derim.Tabi beslenme ve egzersizlerle bu süreç hızlandırılabilir
Anladım aslında kılom 53 kıloyla ılgılı cıddı sorunum yok sadcee basen bolgesı ıcın sıkılaşma gerekıyo

evde spor yapıyordum maalesef sıkılaşmak için yetmedi. spor salonlarının üyelik ücretleri çok yüksek arkadaşım sporcard kullanıyor uygun fiyata taahhütsüz istediğin salonu kullanıyorsun şu an bir spor salonu üyeliğim var önümüzde ay taahhüdüm bitiyor sonra bende sporcard kullanmayı düşünüyorum.

X