Eliptik bisiklet al,cok ise yariyo. Ikinci elleri uygun fiyata bulabilirsin.
y.. sitesinden bayanlar için bacak sıkılaştırma egzersizleri yaz bi dünya çıkar karşına
Sırt üstü yere uzanıp bacaklarını havaya kaldırıp bisiklet tekeri çevirirmiş gibi bacaklarını döndür... anlatabildim mi bilemedim :)
Öğrenciyim şuanda pek bi param yok baya sıkışık durumdayım :)
Teşekkür ederim :)
Anladım anladım :)
Peki pilates lastiği işe yarar mı peki ?
Pilates lastiği esneme hareketlerinde falan çok işe yarıyor.. sıkılaştırır mı bilmiyorum..
gülüyorum yanlış anlama ama:) Iki konudur kendime benzetiyorum seni :)
Bu konudan bende çok yakınıyorum. Bacaklarım sıkı değil artı basenim de var. Ben squat hareketleri çok işe yarıyor diye duydum. Bi dene istersen ama pes etmeden yap yoksa bi işe yaramıyor denedim:)
Bende böyleyim işte güçsüz kuvvetsiz :) iki gün yaptım merdiven çıkamadım bıraktım. Ama zorluk çekmeden kurtulacak bişey değil bu malesefEsneme hareketiylede uzama olur dimi
Benziyoruzdur ya
Basen bendede var yani kimine göre basenlerim varken kimine görede 'Yok be ne baseni'' mevzusu var
Var mı diyede burda sorucam
Abooo ben yere çömdüm mü kalkamam güçsüzzz kuvetsizzz çelimsizzzzz bişeyim
Geçen gün hadi şınav çekelim dedik 2yi zor yaptım kollar tutmuyor
5 kiloyu zor taşırım mesela
Ölmüşüm gömenim yoookkk
.
Ekliptik bisiklet totoyu genişletir. Bacakta da bolca kas yapar. Futbolcu gibi olursun.
Kondisyon bisikleti edinebilirsin. Sıfırını 100 liraya aldım, ikinci elleri çok daha uygun fiyatlı olur. Tam öğrenci işi. Göbek de eritir hem.
canm ya nerden aldın rica etsem link verebilir misin=?Ekliptik bisiklet totoyu genişletir. Bacakta da bolca kas yapar. Futbolcu gibi olursun.
Kondisyon bisikleti edinebilirsin. Sıfırını 100 liraya aldım, ikinci elleri çok daha uygun fiyatlı olur. Tam öğrenci işi. Göbek de eritir hem.
Çünkü tüm yük toto kaslarına biniyor ekliptikte.Neden genisletsin ki totoyu?
Step yap catlak ogrenci isi hemde. Kitaplarini koy ust uste,al sana beles step tahtasi
Hadi yaBende böyleyim işte güçsüz kuvvetsiz :) iki gün yaptım merdiven çıkamadım bıraktım. Ama zorluk çekmeden kurtulacak bişey değil bu malesefbacak kalça yaglari en zor gidenlermis diye duymuştum çalışmak lazım sıkı sıkı o yüzden.
36 bedenim mesela kilom yok fazla ama gel gör ki bacaklar kalça maşallah
Olabilir :)Ekliptik bisiklet totoyu genişletir. Bacakta da bolca kas yapar. Futbolcu gibi olursun.
Hepsiburada cicim.canm ya nerden aldın rica etsem link verebilir misin=?
teşekkür ederim bebişHepsiburada cicim.
Spor sıkılaştırır başka çözüm yok ben de
genetik birazda sanırım benim etim çok serttir çimdik atılmaz
ama arkadaşım var pamuk gibi yumuşacık insan değil sanki