• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şikayetten dönme ve kamu davası

Marlo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1
0
1
30
Eski erkek arkadaşım daha önce beni darp etti şikayet ettim ancak dosya savcılığa gitmeden şikayetimi geri aldım. Bundan aylar önce de erkek arkadaşım arkadaşının burnunu kırmıştı anlık bir sinirle. Ancak burnu kırılan çocukta şikayetci olmamıştı. Şikayetci olmamasına rağmen arkadaşıyla yaşadığı olay kamu davasına dönmüş. Sorum şu, bu davadan herhangi bir ceza alır mı ve daha önce şikayetinden döndüğüm darp olayı bu mahkemede karşısına çıkıp davanın akışını etkiler mi? Etkikerse de bu durumlarda beni etkikeyecek herhangi birşey(davaya çağırılmak vs) var mı?Şimdiden teşekkür

Kemik kırığı olduğu için şikayetçi olunmasa dahi dava kamu davası olarak gorulur, yargılama sonucu olayın oluş şekline göre değerlendirilir, ceza alır. Önceki olayda şikayetten vazgecmenizle dava dusmustur. Önceki olay bu olayla gündeme gelmez. (verdiğiniz bilgiler doğrultusunda cevaplanmıştir)

Back