Mrb Canlarim ...
Size bir sorum var hamileliginizden beri ve hele su ilerleyen zamanlarinda gittikce artan sikayetleriniz nelerdir ?
kendimden basliyayim : Migde bulantisi asiri vardi ilk aylarda simdi hicmi hic yok (cok seviniyorum ztn) ama simdide bel agrilarim beni öldürüyor...
Bakalim Prens/Prenseslerimiz neler cektiriyorlar sizlere/bizlere...
:CüvCüv:
BENİM HAMİLELİĞİM ÇOK GÜZEL GEÇİYORDU. ÇOK HAFİFİ MİDE BULANTIM OLDU İLK 2 AY. SONRA HİÇBİRŞİKAYETİM YOKTU.HATTA UNUTUTYORDUM BİLE HAMİLE OLDUĞUMU ÇOK MUTLUYDUM. AMA SON 2 HAFTADIR SOL KALÇAMDA AĞRI VAR AMA TARİFİ MÜMKÜN DEĞİL. ÜSTÜNE BASAMIYORUM SÜRÜNÜYORUM RESMEN. NE OTURURKEN NE YÜRÜRKEN NE YATARKEN RAHAT DEĞİLİM. ALLAH SABIR VERSİN ÇILDIRCAM. HERSE SAĞLIKLI GÜZLE GÜNLER DİLEİRM. BU ARADA BEN 20. HAFTADAYIM. AYNI ŞİKAYETİ OLNALAR YADA KONUYL AİLGİLİ BİLGİSİ OLANLARLA GÖRÜŞMEK İSTEİRM. :CüvCüv:
Tşkler ilginiz için. Evet hem magnezyum hemde kalsiyum kullaniyorum ama sanki arttiriyor ağrimi azalma yok. çildircam. Fakat 2-3 evde olduğumda ağrilarim biraz azaldi saniirm bilgisayar başinda oturmaktan oluyo bu. Ama eğer bu ağrim da olmasa hamileliğimede doyum olmazdi çok rahat güzel ve herkesin dediği gibi tadini çikarabilridim ama şimdi tuvalete giderken bile ağliyorum çok canim yaniyo. Klozet dişinda tuvalet kullanamiyorum o derece kötüyüm. Allah yardimcimiz olsun. Birde 20. Haftadayim hala bebeğimin hareketini hissetmiyorum buda endişemi arttiriyor. Sağlicakli kalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?