Şikayeti geri çekmeli miyim? Babam hangi cezayi alir?

xezzeyg222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
12
9
24
Lutfen yardim edin? darp raporu aldim sikayetci oldum basit yaralama olarak gecti sizce ne ceza alir davayi geri cekmeli miyim butun akrabalarim olayi buyutme diyor sizce ne yapmaliyim? bana davayi geri cekersem bir daha dovecekmis gibi geliyor cunku hep dovuyor zaten… bilmiyorum ne yapacağımı…

Son düzenleme:
Lutfen yardim edin? darp raporu aldim sikayetci oldum basit yaralama olarak gecti sizce ne ceza alir davayi geri cekmeli miyim butun akrabalarim olayi buyutme diyor sizce ne yapmaliyim? bana davayi geri cekersem bir daha dovecekmis gibi geliyor cunku hep dovuyor zaten… bilmiyorum ne yapacagimi
Babanız mi sizi döven ? Lütfen geri çekmeyin inşallah en kötü cezayı alır elleri kırılsın

Beni de annen yillarca dövdü. En sonunda uzak durmayi sectim. Kendi hayatini zor devam ettiriyor vicdanim sizliyor ama yardim etmeye kalksam yine olan bana olacak. Telefonla yetiyor canima. Yaninda olsam neler yapacak kim bilir. Bu durumlari yasamayan bilmez. Cekmeyin ondan sonra akillanir belki biraz

Sizi niye dövüyor? Yalnis anlasilmasin hicbir hakli sebebi yok siddet in, ama psikolojik olarak hasta felan mi?
Annem zir deli diyor sekeri var diyor aslinda normal insan gibi duruyor ama nedensiz dovuyor baska seylere olan sinirini benden cikariyor kardeslerimi de dovuyor ama onlar sikayetci olmadi… sizce geri cekiyim mi?

Evet ama sikayet ettigimden beri dokunmuyor aslinda konusmuyoruz benim asil korkum cezasini cektikten sonra bana daha fazla ofkeyle daha kotu seyler yapmasi…
Muhtemelen ufak bir para cezasi disinda bir ceza cekmeyecek ve ayni evde olmaniz tehlikeli olabilir o yuzden uzaklastirma demistim.

Kuzum çekme alsın para cezasını Allah korusun birdaha yaparsa sonuç hapis cezası. Buna da cesaret etmez. Uyarılır zaten emin ol gözünü korkuturlar. Sen dik dur kardeşlerine örnek ol, ol ki ilerde babanızda dahil hiç bir erkeğe boyun eğmeyin.

Annem zir deli diyor sekeri var diyor aslinda normal insan gibi duruyor ama nedensiz dovuyor baska seylere olan sinirini benden cikariyor kardeslerimi de dovuyor ama onlar sikayetci olmadi… sizce geri cekiyim mi?

Yok. Ama o evd3 güvende olup olmadiginizdan emin degilim. Cekseniz muhtemelen dövmeye devam edecek..ceza alsa tepkisi ne olur belli degil. Anneniz engel olmaya calismiyor mu ona?

Yok. Ama o evd3 güvende olup olmadiginizdan emin degilim. Cekseniz muhtemelen dövmeye devam edecek..ceza alsa tepkisi ne olur belli degil. Anneniz engel olmaya calismiyor mu ona?
Annem ifade verdi-bagrismalari duyunca yanima geldi kanlari falan gordu sonra ambulansi aradi- sonra da ne haliniz varsa gorun banane dedi babam akrabalarim sikayeti geri cek diyor annem bir sey demedi…

Benim bildiğim kadarıyla siz vazgecsenizde kamu davası şeklinde oluyor diye biliyorum..cezadan sonra daha ofkenip ofkelenmemesi bır taraftan size bağlı .siz çok konuşmayın sadece kararlı ve haklı olduğunu bilen ve dik duran bir şekil sergilerseniz çok ofkelensede yine şikayet edebileceginizi düşünürekten kendini dizginler .ama dediğim gibi sizde bu süre zarfindan ne kararsız pişman gibi durun nede tahrik edici haklıyım diyip sürekli konuşup tahrik edici olun .sadece az konuşup kararlı olduğumuzu hissediren bir duruş sergileyin

Annem ifade verdi-bagrismalari duyunca yanima geldi kanlari falan gordu sonra ambulansi aradi- sonra da ne haliniz varsa gorun banane dedi babam akrabalarim sikayeti geri cek diyor annem bir sey demedi…

Siz kanlar icinde kalacak kadar dövüyorsa ve anneniz Engel olmaya calismiyorsa bile o zaman zaten söz hakki yok. Yasiniz kac? Evden ayrilma.sansiniz var mi?

Çekme gözü korksun zaten doğru düzgün ceza alacağını sanmıyorum. hapis bile yatmaz yüksek ihtimal ama tekrar dövmeye korkar en azından. Siz çalışıyor musunuz? Bu adamdan kurtulmanız kendi ayaklarınız üzerinde durmanız lazım.

X