- 6 Aralık 2021
- 368
- 51
- 43
-
- Konu Sahibi Okyanus73168685
Akıcı bir şekilde idrar yapıyorsanız sebebini bilemem ama bir damla iki damla yapıp üzerine yanma,ağrı ve kanama gözlüyorsanız idrar yolu enfeksiyonu olabilir.Kızlar 3-4 gündür fazla su içmediğim halde neredeyse 10-15 kere gün içinde tuvalete çıkıyorum ve bol bol çıkıyorum Nedenini anlayamadım böyle bir şey yaşayan var mı bekarım
Bilenler varsa lütfen Yardımcı olabilirse çok mutlu olurum
Yasmin in yan etkilerinde var mıymış okudunuz muMerhaba! Canım aynı sorun bendede var yasmin kullanmaya başladım ben ondan sonra oldu 10 gündür sürekli gecelrı uyutmuyor bende yanma yok az ve sık idrar var psikolojim bozuldu artık
Yazmıyor ama bi arkadaşta burada benımkıne benziyen bir post açmış oda yasmin kullanmışYasmin in yan etkilerinde var mıymış okudunuz mu
Anladım. Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım bilmiyorum ama böyle bir etkisi olduğunu duymamıştımYazmıyor ama bi arkadaşta burada benımkıne benziyen bir post açmış oda yasmin kullanmış
Evet olmaz normalde ama bilemıyorum tek bildıgım çok zor durumdayımAnladım. Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım bilmiyorum ama böyle bir etkisi olduğunu duymamıştım
Doktora gidip tahlil falan verdiniz miEvet olmaz normalde ama bilemıyorum tek bildıgım çok zor durumdayım
İdrar temiz çıktı ama sağlık ocağında aldılar böyle bi kagidi idrara batırıp yaptılar testi .. ayın 1 inde ürolog randevum var kan tahlili falan yapar insallahDoktora gidip tahlil falan verdiniz mi
Temiz mi çıkıyor idrarınız
O nasıl testmiş ilk kez duydumİdrar temiz çıktı ama sağlık ocağında aldılar böyle bi kagidi idrara batırıp yaptılar testi .. ayın 1 inde ürolog randevum var kan tahlili falan yapar insallah
İnsallah dua edin lütfen..O nasıl testmiş ilk kez duydum
Ama üroloji de muayene olmanız en güzeli. İnşaAllah temiz çıkar