Sık ve bol idrara çıkma

Okyanus73168685

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
368
51
43
Kızlar 3-4 gündür fazla su içmediğim halde neredeyse 10-15 kere gün içinde tuvalete çıkıyorum ve bol bol çıkıyorum Nedenini anlayamadım böyle bir şey yaşayan var mı bekarım
Bilenler varsa lütfen Yardımcı olabilirse çok mutlu olurum

Kızlar 3-4 gündür fazla su içmediğim halde neredeyse 10-15 kere gün içinde tuvalete çıkıyorum ve bol bol çıkıyorum Nedenini anlayamadım böyle bir şey yaşayan var mı bekarım
Bilenler varsa lütfen Yardımcı olabilirse çok mutlu olurum
Akıcı bir şekilde idrar yapıyorsanız sebebini bilemem ama bir damla iki damla yapıp üzerine yanma,ağrı ve kanama gözlüyorsanız idrar yolu enfeksiyonu olabilir.

Merhaba! Canım aynı sorun bendede var yasmin kullanmaya başladım ben ondan sonra oldu 10 gündür sürekli gecelrı uyutmuyor bende yanma yok az ve sık idrar var psikolojim bozuldu artık

İdrar temiz çıktı ama sağlık ocağında aldılar böyle bi kagidi idrara batırıp yaptılar testi .. ayın 1 inde ürolog randevum var kan tahlili falan yapar insallah
O nasıl testmiş ilk kez duydum
Ama üroloji de muayene olmanız en güzeli. İnşaAllah temiz çıkar 🌸

Cevaplar için teşekkür ediyorum kızlar Hasta olanlara da şifa diliyorum benim kesik kesik değil Bayağı şakır şakır Tabiri caizse herhangi bir yanma vesaire Yok bir bardak su içsem 3 kere çıkıyorum o şekil Bugün biraz daha duruldu sanki

X