Sık tuvalete gitmekten yoruldum

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Arkadaşlar 6. ayımdan gün aldım nasipse, gün içerisinde çok sık tuvalete çıkıyorum 10 kere gitmişliğim vardır.Normal mi? Daha önce idrar yollarına bakıldı ilaç verdi düzeldi,sonra yine yapıldı ve birşey çıkmadı. Bebek büyüdüğü için rahmin idrar kesesini sıkıştırıyor olması bu kadar yapar mı?Azıcık tuvaletim gelse çok varmış gibi oluyorum.

normal canım.fakat ilerleyen haftalarda daha çok oluyo mesela şuan bende de azcık bile gelse sıkıştırıyo sürekli altım çıkacak gibi oluyo bazen afedersn de...özellikle yatmaya yakın çok su tükettiğimde geceleri sürekli tuvaleti ziyaret ediyorum

Ben hamile değilim aynı çıkıyomuşuz tuvalete.

İlk üç ay son üç ay bildiğim kadarıyla en sık çıkılan dönemdir.

Birde bana sor onu... Dışarı çıktığımda burnumdan geliyo tıkanıyorum yürüyemiyorum altıma kaçcak diye durmadan durmadan

Normalde saatlerce çişini tutabilen biriyken şuan 4 aylık hamileyim ve tuvalete koştur koştur gidiyorum. Sanırım bu hamilelik denen şey tuvalette geçen bir süreç İlk 3 - 3,5 ay bulantılardan dolayı (klozeti görünce ağlayasım geliyordu) sonrasında ise tuvalet sorunundan dolayı çıkamıyoruz baksanıza

Benımdr wc zıyarettm cok oluyo hergecn ay dahada artıyo baskıdan sanırım allh kolylık vrrsn hepımıze

Oooo olmazmı? Ben altıma bile kaçırıyordum hapşırınca filan.
Bigün bi hasta oldum mide bulantısı, kusma vs. lavaboya istifra ederken bi yandan da alttan kaçıyodu:) 2. Ye hamileyim daha 3aylık şimdiden başladı..

Maleseef ki bende hele hele en cok koyamda gece uykumun en tatli yerinde sikistirmasi.. allah hepimize kolaylik versin su ana kadar 1 kere sistit olan biriyim oda bekarken :)
Idrar yollarim temiz ama iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…