Sık sık uyanan oglum var 8 aylık

Yenianne20166

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
98
17
18
35
merhaba arkadaslar, oglum 8 aylık yaklasık 3 aydan beri uyaniyor, salıyorum tekrar yatagana koyuyorum yarım saat sonra tekrar uyanıyo tekrar slıyorum ve bu sekilde sabah oluyo.. Ne yapmaliyim? Dogdundan beri cok sık uyanırdı duzelcek diye bekliyordum dahada kötü oldu 2 disi cikti ama ust dislerde kabar ma yok dis oldugunu sanmiyorum.. Bir kere yatakta aglattim almadim kucagama ve artık kusmaya basladi asla oyle birsey yapicam artık! Ne zaman duzelir yoksa boyle gider mi emmiyor sutum erken bitti.benim gibi olan varmıydı?

Yalnız değilsin 21 aylık oğlumda aynı bu şekilde, gitmediğim doktor kalmadı huy diyolar çözümü yokmuş

Egitim vermedim emerek uyuyor.ama bu aralar emdikten sonra ayagimda hafif sallayorum oyle uyuyor benimde yakin zamana kadar geceleri cok sık uyanirdi.yasindan sonra azaldi..gunduzleri bir saat kesintisiz cok nadir uyur..uyandiginda yaninda gormesse aglar cogu zaman.buda anneleri cok yoruyor..

Bu tam benim konum.oglum 3 yasina gelene kadar gece uyanmalarla gecti,su an 3 yas 3 aylik.surda 3 -4 aydir uyuyorum.gercekten cok yiprandim.sizin bircok sebebi olabilir,gaz sancisi,ac kaliyor olabilir,kabarmasa da dis sikintisi olabilir.bizimki baya gaz sancisi cekti,sonra 3 yasinda daha sut alerjisi oldugunu ogrendik.meger cocuk sut urunu tukettikce huzursuz oluyormus .ama bizimki her uyandiginda deli gibi aglardi.aglaya aglaya geri uyur,sonra 20 -30 dk gecti mi yeniden aglayarak uyanirdi bu boyle sabaha kadar surerdi.senelerce surdu boyle.acaba sizin bebeginiz uyandiginda agliyor mu,uykuya yeniden cabuk daliyor mu

Oglumun derdi kucak olduguna inaniyorum. Gün icinde hic inmiyor kucagimdan.. Sag sol donuyor uyanıyo salıyorum tekrar uyuyo kucakta kolay dalıyo ve nadir agliyo.. Sabah kaltiginda mutlu kalkiyo gecede mama veriyorum ztn kilosu fazla

Suanda belim cok agriyo

bende 6 aylik oglumu besigine birakip uyutuyorum.. aglayarak uyuyor ama uzun sure uyanmiyor.. cunku yoruluyor..
hic bir anne kiyamaz ama galiba en dogrusu bu yontem..
zor oluyor biraz ilk zamanlar 15 20 dakika aglardi ama simdi uykusu varsa 3-4 dakika aglayip uyuyor..
bu arada uyku egitimine ne kadar erken baslarsaniz o kadar cabuk alisir buyudukce kisiligini huylarini degistirmek cok daha zor..

Kundak yapip, sararak uyutabilirsiniz.Ben uzun zaman öyle yapıp uyutuyordum büyük oğlumu. Açlıktanda uyumuyor olabilir..Birde yatmadan papatya çayı vs. Deneyebilirsiniz, rahatlatır. .

Aslinda en dogrusu o ama kusmaya basladi ve 2 gün boyunca benden korktu uykuda aglamayan bebek aglamaya basladi

Aslinda en dogrusu o ama kusmaya basladi ve 2 gün boyunca benden korktu uykuda aglamayan bebek aglamaya basladi
ağlatmaya çok karşıyım
benimde 13 aylık kızım var benim de kızım uyanır
ağlatamam gibime geliyor

yatmadan önce kaşık maması verebilirsiniz
iştahlı bir çocuksa acıkıyor olabilir

duymamazlıktan gel her uyandığında koşarsan oyle gider

Oğlum yaşına kadar öyleydi cnm baktım olmadı düzene sokmak için günde iki kere uyku akşam aynı saatte yatağa yatırmaya başladım akşam 9 odasına yatırdım ışıkları kapattım dönenleri açtım ilk gün yanında durdum o kalktıktan ben yatırdım pispisledim 1.5 saat sürdü uyuması sabah 7.5 kalkar 11.30 gibi tekrar uyur saatlerini düzenlemelerin en çok bir hafta zorlanırsin sonra onlarda alisiyolar akşam ışıkta sallama gece olduğunu bilsin ve uyuması gerektiğini her akşam aynı pijamalı giydir uykuya geçeceğini anlasın biz şuan akşam 8 de yatıyoruz oğlum 2 yaşına girecek altımıza değiştiriyoruz makamını yiyoruz üzerimize değiştiriyoruz babayı öpüp bay bay yapıyoruz yatağına yaptırıyorum dönenleri açıp odadan çıkıyorum kendi kendine uyuyorum 1 yaşından beri böle nasıl alışırsam öle gidiyor kontrolü ona verme sen belirle dediğim gibi başlarda çok zorlanıyorum ama sonradan rahatliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…