• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sık öpüşmekten/dokunulmaktan hoşlanmıyorum, anormal miyim?

Ne sıklıkla öpüşüyorsunuz?

• Her gün değil

• Günde bir-iki

• Günde üçten fazla

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

gul_banu

Duygu, biraz duygu... Bütün isteğim buydu...
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
23
10
8
Kocam bana çok sık sarılmak, öpüşmek istiyor.
Bense onun her sarılmak istediğinde, her öpüşmek istediğinde çok sıcak cevap veremiyorum (Sevişirken öpüşmek dışındaki öpüşmelerden bahsediyorum).
Her zaman içimden gelmiyor. Bu sefer surat yapıyor.
Siz ne sıklıkla sarılıyor ve öpüşüyorsunuz? Bende mi anormallik var, yoksa kocam mı aşırı dokunsal bir adam, anlamak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Kişiye göre değişir.
Kimi dokunulmayı sever kimi sevmez.
Anket yapmışsınız.
Çoğunluğu mu kıstas alacaksınız?

Çoğunluğun durumuna bakıp, eşimle nerede olduğumuzu görmek istiyorum.
Eğer bizim gibi başka çiftler de çok çıkarsa "Bak, problem yok bende" diyebilmek istiyorum :)

Evli değilim ama.. evlenirsem bende sürekli öpüşüp koklaşmaktan hoşlanmam.
Kişiden kişiye göre değişir bu bazıları sever bazıları sevmez.

Benim kocamda çok sever öpmeyi sarılmayı, ben de darlanıyorum valla. Ben ondan daha erken yatıyorum,o da uyurken öpmeye baylıyor.. Zaten uykum hafif en ufak şeye uyanıyorum. :KK53: Çok fazla öpülmeyi sevmiyorum ama birşey de demiyorum. Çok darlanırsam şakayla karışık birşeyler söylüyorum tabi..

bende öyle çok dokunulmayı öpülmeyi sevmem. eşim önceleri çok yapıyordu ama şu an gayet iyiyiz. belkide anladığı için öyle. ben anormal olduğunu düşünmüyorum. her insanın bir karakteri var sonuçta.

Kişiden kişiye değişmekle birlikte ben mıç mıç yapışık olmayı seven tiplerdenim. Neyseki eşim de öyle.:-) Başbaşa olduğumuz süre içinde illa dokunmalıyız birbirimize. O derece. Ama bu sıcak yaz günlerinde pek iç açıcı olmuyor. En sıcak mevsimde dahi koala gibi sarılıp uyuduğumuzdan sabaha sırılsıklam kalkıyoruz. :KK17:
Kardeşim de benim tam tersimdir. Koltukta otururken, yatakta yatarkan parmağının ucu bile değse rahatsız olur. Biraz daha soğuk ve mesafeli bir yapısı vardır. Tamamen kişilikle alakalı yan,.
Önemli olan eşler arasındaki dengeyi kurabilmek bence. Eşiniz daha az öpüp koklamaya, siz de biraz daha bu duruma alışmaya çalışabilirsiniz:KK200:

Okşanmaktan hiç hoşlanmam.hele saçlarımda dolaşan bir el . Üff . Vücudumda da ellerinin dolaşmasını hiç sevmem yüreğim sıkışır. Aksine eşimi 24 saat okşasam bayılır. O da beni okşamaya çalışır elini tutarım yapma diye. Ayyy daral geliyor
Ama ben onu her fırsatta okşarım kedi gibi bayılıyor

Kesinlikle anormal değilsin, ben de öyleyim. Üç yıllık sevgilim de aksime her dk öpsün sarılsın istiyor. Geçen gün kavga bile ettik bu konu yüzünden. Hala alışamadı. Ben birisiyle yatamam mesela ayağı eli değse çekerim kendimi niye bilmiyorum :))) evlenince en büyük sorunumuz bu olucak sanırım.

Ama bu konuda anlayış gösterecek kişi de çok zor bulunur. Düşünsene sen öğmeye çalışıyosun sevgilin itiyor seni istemiyor, niye istemediğini de bilmiyor

Benim koçam da sever öpüşmyi. Ama öpüp bırakmiyor uzun ve sulu opuyor bunaliyorum. O yuzden mumkun oldugunca opusmem

Yahu ben de sürekli esime yapismak istiyorum sıkıstırasım geliyor adami :olamaz:
Gerci biz yeni evliyiz ondan olabilir :KK53:

Konunuz bana psikoloğa gittiğim nişanlılık dönemindeki bir anımı hatırlattı :confused:

Şöyle ki;

Psikolog "Beş Sevgi Dili" diye bir kitap önerdi.Aldım,okudum ve içindeki testi çözdüm.Benim Sevgi Dilim "Onaylayıcı Kelimeler"...
Eşime de o Zaman testi çözdürdüm ve onunki "Fiziksel Temas" çıktı.

Kardeşimde bize psikologluk yapıyor :KK48:

Abla hadi sen onun dilinden konuş,kafasını okşuyorum,elini tutuyorum vs...
Sıra eşime geldiğinde o da aynısını yapıyor,elimi tutuyor,sarılıyor.
Hayır diyorum,sen beni pohpohlayacaksın :) Ben bundan hoşlanmıyorum."Ama ben bundan hoşlanıyorum" diyor.Bir türlü anlatamadık benim kendisinin hoşlandığı şeyden hoşlanmadığımı :sinirli:

Hala öyleyiz.Yatarken bana sarılmasından hoşlanmadığımdan sen dön ben sana sarılayım diyorum,öyle uyuyoruz :KK31:
Tabii bu sıcaklarda oda olmuyor...

Ben seviyorum esimin beni opmesini her zaman kemdimi iyi hissediyorum.. aradaki baglarimiz daha da kuvvetleniyir sanki sarilip goğsune yatmayi bana sarilip uyumasini kendimi guvende ve mutlu hissediyorum

Esimde oyle ama o cok tahrik oluyor. Bende sadece sarilip opuyorum

Back