Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır sac uzatmaya çalışıyorum. Hikayemde şöyle uzun saçlarımı kestirip üst üste acicılarla mahvetmis olduğumda artık çok geçti. Bunun üzerine defalarca epey kısa ve asimetrik kesimler denedim. En son haziran 15 de ense bir cm olacak şekilde kestirmek le bir nebze yanıklardan kurtuldum. Asimetri ye devam ettiğim için yarı yamuk saçım 7 aydır kesmiyorum inatla . İlk başladığım bakim sinameki oldu o dönem içinde uzatmaya değilde gurlesmeye etkili olmuştu. Biraz da olsa uzattı tabi . Yaz gelip de saçlarımı kestirince yine denedim bişeyler maya maskesi ,yumurta maskesi ,yağ maskesi yeniden sinameki derken bugüne geldim ne değişti son 2 3 aydır saçlarda bir incelme tepe de azalma artık ağlamak istiyorum. İnanın bıktım bu saç işinden üstüne düştükçe mi tepiyor ne anlamadım. Doktora gittim Androjen yani erkek hormonlarım fazla salgilaniyormus. Dökülmesinin sebebi buymuş 1 aydır diane kullanıyorum. Tabi etkisi olur mu bilmem. Yeni olunca sac tepem elimi attıkça hala boş geliyor. Aralık başında süpergro aldım haftada bir diğer yaglarla karıştırıp sürüyorum. Sinameki ye yine başladım. Fotoğraf yükleyebilirsem uzaması takip edebilirim. Fikirlerinizi yorumlarınızı da bekliyorum. Bismillah.