Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anacığım dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor, bir türlü kalkamıyorum yapıştım kanepeye, yemek bile yapmadım düşün artık benim halimiadayligin mi kaldi kac gun oldu.. supurge tuttun mi bugun?
affetmem mi.. beni hep bu havalar bozdu :)))
E Elispo elenaferrante Muzmus ... ... odevler buradaki fotografta. Yazipnkenara asin dedim.Eki Görüntüle 1963628
Mart Ayi odevleriniz kızlar. Bugün ayin 7 si hemen bu şekilde ödev yapmaya baslayin..
Sevindirici haber.. yarismayanlar da günlük odevi yaptiginda, sadece yaptim diye bildirimde bulunabilirler. Maksat guzellik olsun.. yalniz sadece bildirim topigi. Unutmayalim..
Tabiki de benden çıkmıştır diye düşünüyorum canım bir geldim ortalığı ayağa kaldırdım sanki.E Elispo elenaferrante Muzmus ... ... odevler buradaki fotografta. Yazipnkenara asin dedim.
Bugun wc temizligi buzdolabini nereden cikardiniz anlamadim cidden
E Elispo elenaferrante Muzmus ... ... odevler buradaki fotografta. Yazipnkenara asin dedim.Eki Görüntüle 1963628
Mart Ayi odevleriniz kızlar. Bugün ayin 7 si hemen bu şekilde ödev yapmaya baslayin..
Sevindirici haber.. yarismayanlar da günlük odevi yaptiginda, sadece yaptim diye bildirimde bulunabilirler. Maksat guzellik olsun.. yalniz sadece bildirim topigi. Unutmayalim..
şu fotoyu koyacana liste yapaydın ya bacım :))E Elispo elenaferrante Muzmus ... ... odevler buradaki fotografta. Yazipnkenara asin dedim.
Bugun wc temizligi buzdolabini nereden cikardiniz anlamadim cidden
Listeyi yaptim iste kagida. Onun resmini koydum. Soz de evinize asin. Bugun kimse wc temizlemedi mişu fotoyu koyacana liste yapaydın ya bacım :))
kız onu senmi yazdın yani bilgisayarlamı ay ben anlamadımListeyi yaptim iste kagida. Onun resmini koydum. Soz de evinize asin. Bugun kimse wc temizlemedi mi