Sigortacı Arkadaşlardan Yardım Talebi

damla cikolata

kokoş piremses
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
3.621
8.317
88
Kasko şirketi ve onarım yapan franchise firma ile sıkıntı yaşıyorum. Hakkımı yiyorlar. Şikayetimi hangi kuruma yapabilirim? Bu konudaki bakanlık ve müsteşarlık düzeyindeki en üst makam hangisidir?

Kasko şirketi ve onarım yapan franchise firma ile sıkıntı yaşıyorum. Hakkımı yiyorlar. Şikayetimi hangi kuruma yapabilirim? Bu konudaki bakanlık ve müsteşarlık düzeyindeki en üst makam hangisidir?
Biraz daha bilgi verir misiniz? Ne yapıyorlar?

Biraz daha bilgi verir misiniz? Ne yapıyorlar?
Haklısınız çok net ve açıklayıcı yazamıyorum, işin sonunun nereye varacağını bilemediğim için. Şöyle ki, taahhütler yerine getirilmedi, yapılacak işlemlerin yarısı yapılarak hakkınız bitti dendi... Mağduriyetimin giderilmesi için de herhangi bir girişim yok. En azından şikayetimi yapmak istiyorum.

Bu işe müsteşarlık ya da Bakanlık Makamı bakmaz :) bakmasın da zaten.

Önce SBM ye sonra da Tüketici Hakem Heyetine gidin. Ya da doğrudan dava acın.

Bu işe müsteşarlık ya da Bakanlık Makamı bakmaz :) bakmasın da zaten.

Önce SBM ye sonra da Tüketici Hakem Heyetine gidin. Ya da doğrudan dava acın.
Denetlemelerin hazine müsteşarlığınin sigorta kurulu tarafindan yapildigini okudum.usulsüzlük oldugunu dusunuyorum. İlgilenmezler mi diyorsunuz?

tmsf de müfettiş bir arkadaşım aklıma geldi, ona danıştım ve izleyeceğim yol hakkında bilgi aldım.
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Mune Mune cim konumu kapatabilirsin, ben yanıtlarımı buldum. Konuyu yanlış yere açtıysam da affola, cezama razıyım patron ;)

Back
X