Benim de görünmüyordu bir ara, sgkyı aradım sonra SGK'ya gittim hallettimMerhaba, ben memurum ve izinden dönüp işe başladım. Sigorta kaydım yapıldı ve pazartesi de ameliyatım var ama sigortam sistemde görünmüyor. Bu ameliyatı bir yıldır bekliyorum ve artık çok acil olmalıyım ancak sigortasız masrafını karşılamam mümkün değil. Neden sigortam görünmüyor, sisteme geç mi düşüyor, ne yapılabilir? Bilgisi olan varsa çok sevaba girer, lütfen
Her sgk oluyır mu, hangisine bağlısınız nasıl öğrendiniz?Benim de görünmüyordu bir ara, sgkyı aradım sonra SGK'ya gittim hallettim
Sgk 170den doğru düzgün bilgi vermedi çok tekrar arayabilirimSgk'yı arayın net bilgi alırsınız. Devlet memurluğunda mantıklı gelmese de özel sektörde bazen güncelleme gerekiyor
Kadroya geçtiğimde hiç açmamışlar sanırım bir de aylıksız iznim çok uzun sürdü, kafamız karıştıbaya bizim deDevlet memurunun sigorta kaydı nasıl olmaz?
Hayır, izinden döndüm sadeceYeni mi atandınız
En yakın zamanda çözüme ulaşır inşallah.Kadroya geçtiğimde hiç açmamışlar sanırım bir de aylıksız iznim çok uzun sürdü, kafamız karıştıbaya bizim de
Sgk 170den doğru düzgün bilgi vermedi çok tekrar arayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?