Sigorta kaydım görünmüyor? Ameliyat olamıyorum.

Smyra32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
844
936
33
Merhaba, ben memurum ve izinden dönüp işe başladım. Sigorta kaydım yapıldı ve pazartesi de ameliyatım var ama sigortam sistemde görünmüyor. Bu ameliyatı bir yıldır bekliyorum ve artık çok acil olmalıyım ancak sigortasız masrafını karşılamam mümkün değil. Neden sigortam görünmüyor, sisteme geç mi düşüyor, ne yapılabilir? Bilgisi olan varsa çok sevaba girer, lütfen
Güncel soru: geçmişe yönelik prim ödersem, sistemde görünmesi de hızlanır mı sigortamın?

Son düzenleme:
Benim de görünmüyordu bir ara, sgkyı aradım sonra SGK'ya gittim hallettim

Çalıştığınız kurumun özlük işleri ile görüşün. Ama sigorta girişi hemen yapılır ki sigortasız çalışan durumunun önüne geçilsin. Ama değişikliklerim sisteme yansıması ayın 23 ünden itibaren olur. Ne zaman yapıldı sizin girişiniz?

Sgk'yı arayın net bilgi alırsınız. Devlet memurluğunda mantıklı gelmese de özel sektörde bazen güncelleme gerekiyor

Kurumun mali,özlük işler yetkilisi ile görüşün.
Sigorta girişi yapılan Ilk ay sanırım bir sonraki ay düşüyor sisteme o tip bir durum olabilir.
Benimde sigorta girişim yeni(uzun zaman ara vermiştim )ilk ay kontrol ettiğimde gorünmüyordu girişim, sonraki ay görebildim geriye dönük. O tip birşey olabilir.

ben meb de öğretmenim yani devlet memuruyum. ücretsiz izindeyim. ama sigortam var. sizin nasıl olmuyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…