- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Yuppiyayye
-
Teşekkürler canımBilgim yok yukardı gelsin diye yorum yapiyorum
Herşey gibi bunlarinda fiyatlar uçtu ha valla bezdimTeşekkürler canım
Aynen hiç sormaHerşey gibi bunlarinda fiyatlar uçtu ha valla bezdim
Öyle dimeeee. Ekonomi çok eyiii. Elimizde patlayan hektaş sasa larda cabasıHerşey gibi bunlarinda fiyatlar uçtu ha valla bezdim
Ah ah ceycey biliyorsun işte hastanelerin durumunu.Çalışıyorum bari bu kadarcık kendime yatırayım diyordum ama yıllık 1 maaşım nerdeyse istedikleri.Eskiden maaşımın 3 te birine denk geliyordu.Yani sağlıktan bile kıscak duruma geldim resmenÖyle dimeeee. Ekonomi çok eyiii. Elimizde patlayan hektaş sasa larda cabası
Biz de tam bu yüzden emekli olmuyoruz. Olsak mecburuz sigorta yaptırmaya. Hem de kaç kişiye birden. Keşke Küba da yaşasak. Orda bedava sağlık hizmetiAh ah ceycey biliyorsun işte hastanelerin durumunu.Çalışıyorum bari bu kadarcık kendime yatırayım diyordum ama yıllık 1 maaşım nerdeyse istedikleri.Eskiden maaşımın 3 te birine denk geliyordu.Yani sağlıktan bile kıscak duruma geldim resmen
İnceledim raporlarını, hastaneye ödedikleri paraları toplayıp benim sigorataya ödediğim paranın 2 katı olduğu için primi artırmışlar. Böyle saçmalık olurmu.Ben zaten önden ve indirimli almak için size ödeme yapıyorum.Ondan önceki yıl mesela nerdeyse hiç kullanmamışım ödediğim paranın yüZde 30 u kadar hesaplanmış, ama fiyatta indirim yok.Saçmalık işteTamamlayıcı sigorta da şartlar ağırmış . Sadece 6 kez gitmişsin dr a. Çok mu?
Ha şimdi anladım. Aynı kasko gibi. Beni. Kasko bir yükseldi bu sefer yaptıramadım bile. Kaskosuz kullanıyorum. Tamamlayıcı sağlıkta benzer mantıktaymış .İnceledim raporlarını, hastaneye ödedikleri paraları toplayıp benim sigorataya ödediğim paranın 2 katı olduğu için primi artırmışlar. Böyle saçmalık olurmu.Ben zaten önden ve indirimli almak için size ödeme yapıyorum.Ondan önceki yıl mesela nerdeyse hiç kullanmamışım ödediğim paranın yüZde 30 u kadar hesaplanmış, ama fiyatta indirim yok.Saçmalık işte
Aynen ama burda şöylr bir saçmalık var önden 10 muane hakkı satın alıyoruz.Ama adamlar ne kadar çok kullanırsan o kadar fiyat yükseltiyor.Yani benim şirket öyle diğerleri nasıl bilmiyorum.Ha şimdi anladım. Aynı kasko gibi. Beni. Kasko bir yükseldi bu sefer yaptıramadım bile. Kaskosuz kullanıyorum. Tamamlayıcı sağlıkta benzer mantıktaymış .
Bankaların faiz teklifleri varya bazı sitelerde. Tüm sigorta şirketlerinin de yok mu öyle toplu fiyat vs öğrenilebilecek bir sitesi?Aynen ama burda şöylr bir saçmalık var önden 10 muane hakkı satın alıyoruz.Ama adamlar ne kadar çok kullanırsan o kadar fiyat yükseltiyor.Yani benim şirket öyle diğerleri nasıl bilmiyorum.
Var internetten aldığım teklifler zaten benim şirketin teklifinin yarısı nerdeyse.Işte bende bunu merak ediyorum hak kaybım olurmu acaba başka şirkete geçsem.Çünkü geçmiş hastalıklara bakmam, yok şu muaneyi kapsamam derlerse diye tedirginim o zaman boşa almış olurum.Bankaların faiz teklifleri varya bazı sitelerde. Tüm sigorta şirketlerinin de yok mu öyle toplu fiyat vs öğrenilebilecek bir sitesi?
E amaç o zaten o zaman kullanmayınca paranı geri versinler saçmalığa bak kullanmayacaksam neden aliyorumİnceledim raporlarını, hastaneye ödedikleri paraları toplayıp benim sigorataya ödediğim paranın 2 katı olduğu için primi artırmışlar. Böyle saçmalık olurmu.Ben zaten önden ve indirimli almak için size ödeme yapıyorum.Ondan önceki yıl mesela nerdeyse hiç kullanmamışım ödediğim paranın yüZde 30 u kadar hesaplanmış, ama fiyatta indirim yok.Saçmalık işte
Merhaba tam olarak anlayamadım.Geçeceğim firmadamı fiyat düşük olur yoksa eski firmammı yeniden değerlendirme yapar?Eski firmamdan geçiş belgeleri bugün geldi bir firmaya ilettim teklif için, bu ayın 25 inde doluyor sigortamın günü.1 ay dediğiniz süreç dolmadan öncemi sonramı?Merhaba bende size şöyle yardımcı olayım firma size tekrar risk değerlendirme yapar büyük ihtimalle haklarınız saklı kalır 1ay içinde geçerseniz dediğiniz gibi olan problemler genel de sigorta şirketinin özel ve genel şartlarında ki değişikliklerden oluyor. Örneğin muayene hakkı hizmet ağı teminatlar vs vs doğal olarak fiyat da düşüyor bir tık
Yani ağır bir hastalığım olsa, yada ekstrem tahliller yaptırmam gerekse, yada ameliyat olsam tamam derim.yani 2 göz muanesi, biri grip olmuştum ona gitmiştim, diğerleride öyle ufak kontrol amaçlı şeyler.E amaç o zaten o zaman kullanmayınca paranı geri versinler saçmalığa bak kullanmayacaksam neden aliyorum
1 ay dolduğunda haklar kaybedilir yeni sigortalmis gibi olursunuz. Yeni sigorta şirketiniz de muayene haklarına binaen risk analizi yapar aslında rutin işlemdir bu. rakip firmalardan aldığımız bilgiler de de fiyat düşüklüğü genel de muayene hakkı ve hizmet ağı gibi seçeneklerin sınırından oluyorMerhaba tam olarak anlayamadım.Geçeceğim firmadamı fiyat düşük olur yoksa eski firmammı yeniden değerlendirme yapar?Eski firmamdan geçiş belgeleri bugün geldi bir firmaya ilettim teklif için, bu ayın 25 inde doluyor sigortamın günü.1 ay dediğiniz süreç dolmadan öncemi sonramı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?