Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzenlıi yapınca ben faydasını gördum ben de tavada eritmeden yaptım düzenli 2 ay yaptım saçım gurleşti yapmak isteyenler denesın faydasını gçreceğine eminim.
allahım bu formül yarasın tek evde sığır bile beslerim yarın hemen almam lazım.
:)diğer yağlarla karışrırıp yap arkadasım saç fışkırıyor.benim bu zamana kadar yapmadığım saç bakım yağı yoktur :)ne duyduysam yaptımen çok kemik iliğini faydasını gördüm
pardon kızlar 50 gr olacaktı.
peki ortalama kaç kereden sonra faydasını gördün
ilik için para istemiyorlar :)
çünkü normalde kasaplarında işine yaramıyor. atılıyor onlar..
evet her hafta perşembe günleri uyguladım düzenli olsun diye..
ben hızlı uzattığını düşünüyorum. çünkü benim saçlarım normalde çok seyrektir ve 2 haftada 2 cm saç uzaması benim için bi mucize :)
merhaba ;sağlıklı saç ayda 1cm uzar ... eminmisin haftada 1 cm uzamasına
Canım sanırım sadece diplere sürücez ama mesele ilik bulmakta ...
aaa bende var pko benimkide ondan döküldü:))
inş. bendede işe yararda çıkar yeni saçlarım
önlerim seyrek benim arkalar hala çok gür
maşallah:) bi üstte arkadaş midem bulandı demiş
canım iliği kanatıp blendırdan geçirdikten sonra sorun
kalmıyo hemen saf zeytinyağını ve lavantayı ekleyince bildiğin saç
bakım yağlrından oluyo ne kokusu kalıyo ne başka bişey
Canım dolaba koy tabi ama buzluk kısmında sakla diğer türlü koku yapabilir...
selam kızlar azar günü saçlarımı kesirdim ve şükürler olsun dökülmesi durdu bunuda yaparak kaybettiğim saçların çıkmasını istiyorum fakat aklıma takıldı..bu karışımı saçlarımız ıslakken mi kuruyken mi sürüyoruz ve sadece diplerine mi sürüyoruz yada her yerine mi sürüyoruz :44:
bizim kasap sağolsun kemiği kırıp içinden çıkarıp verdi iliği bende kısmetse başlayacağım
artarsa dolapta bekletin demişsiniz peki bir hafta durursa bozulmazmı bu karışım?
ya bişi diycem amma zormuş bunu bulmak ya
vallaha ben bulamadım babama söledim o buldu.ama böyle kemikli bişi bu napcaz şimdi bunu.kaynatıp iliğinimi çıkarcaz off ya allahım ne kadar bahtsızızm::18: