Bunların erkekleri gelmezse bizim Türk erkekler onların karılarıyla sevişip çocuk yaparbunların erkekleri niye gelir ben anlamıyorum gitsinler savaşsınlar. bizde olsa kadın erkek savaşırız kaldı ki savaşıyoruz da bunlar ancak sevişip çocuk yapıyorlar o çocuklara çok üzülüyorum...
Kendi aralarında da yapıyorlar zaten. Türk milleti ikinciyi yaparken kara kara düşünüyor, bunlar başka bir ülkede sefil durumdayken yedinciyi yapmakta bir sakınca görmüyorlar.Bunların erkekleri gelmezse bizim Türk erkekler onların karılarıyla sevişip çocuk yapar
Aman b.k üstü b.k.. Herkes memleketinde iyi olsun.. Hatta onlar Avrupaya gitsin.. Yeterki gelmesin..
Evet mükemmel durumda değiliz. Sosyal, siyasal sorunlardan hariç, zaten alt yapı sorunumuz varken, kaynaklarımız kendimize yetmezken ekstra nüfus alımı belki de cehennemin derecesini artırıyordur?Suriyeliler bu ülke için cehennem derken eleştiriyoruz da, şu ilk sayfayı baştan aşağıya okuduğumuz zaman cehennemden bir farkımız da yok.. üstelik bu suçlara verilen cezalar o kadar komik ki, teşvik ediyor resmen..
Evet mükemmel durumda değiliz. Sosyal, siyasal sorunlardan hariç, zaten alt yapı sorunumuz varken, kaynaklarımız kendimize yetmezken ekstra nüfus alımı belki de cehennemin derecesini artırıyordur?
İnan kendi işsizliğimiz, suç oranımız bize yeterdi. Bu durumdayken bir de cehennem diye dünyaya karşı lanse edilmek kanıma dokundu. Ya o cehenneme odun atanlardan biri de sizsiniz zaten!tartışmasız arttırıyor.. en başta kendi psikopat nüfusumuz bize bile fazla gelirken bir de dışarıdan ithal etmiş olduk.. tepemizdekilerin zaten güvenlik önleminden anladığı şey kendi yaşadıkları yerlere fazladan güvenlik dikmekten ibaret olunca halk olarak başımızın çaresine bakmamız isteniyor.. en basitinden biri demiyor, madem 1 göçmen alıp 1 göçmen vereceğiz neden aldığımızı vermiyoruz diye? sorgusuz sualsiz her şeye "he" diyen bir kesim olduğu sürece daha da cehenneme dönecek burası..
İnan kendi işsizliğimiz, suç oranımız bize yeterdi. Bu durumdayken bir de cehennem diye dünyaya karşı lanse edilmek kanıma dokundu. Ya o cehenneme odun atanlardan biri de sizsiniz zaten!
Valla tabelalara kadar Arap alfabesi, hiç yakıştıramıyorum ben bunu. Şu yapılan uygulamaları git Fransa'da dene ne yaparlar seni orada? Bunlar ulus olarak bize hakaret ya, kimse niye görmüyor bunları? Daha neler yazarım da neyse...
İşte iç sorunlarımız zaten var, bir de bunlar üzerine tüy dikiyorlar. Buna sinirlendim ben.sorunlum, hakaret içeriden geldiği sürece dışarıdakileri çok umursamıyoruz sanıyorum.. düşünsene biri çıkıp "Nasa kim, biz daha iyiyiz" diyor ve bunu derken meteoroloji verilerini ele alıyor.. yani mantıken NASA'nın ne olduğundan bile habersiz.. diğeri kalkıyor 45 çocuğa tecavüz edilen konuda "bir kere olan bir olay yüzünden vakfı karalayamayız" diyor.. Bir diğeri 50 milyon insanın ifşa olan verilerine "güncel değil" diyor.. şimdi sen dışarıda yaşayan (mesela) bir İtalyan olsan ve bu haberleri okusan bu ülke hakkında ne düşünürsün? :)
Tabi ki bunu başka bir ülkede yapamazsın, o yapılan her şeyi sadece bu ülke sünger gibi çeker.. hatta inan bana fazlasını da çeker bekleyip görelim..
Onların çocuk yapma nedeni Türkiye'de doğan çocuk sayesinde oturum alacaklar.Kendi aralarında da yapıyorlar zaten. Türk milleti ikinciyi yaparken kara kara düşünüyor, bunlar başka bir ülkede sefil durumdayken yedinciyi yapmakta bir sakınca görmüyorlar.
Çoğunluk Suriyesizlerden çok memnunlar. Kimi ucuz işgücü, kimiucuz metres, kimi ucuz hayat kadını, kimi ise yeni seçmenler nedeniyle çok memnunlar.Bunların erkekleri gelmezse bizim Türk erkekler onların karılarıyla sevişip çocuk yapar
Aman b.k üstü b.k.. Herkes memleketinde iyi olsun.. Hatta onlar Avrupaya gitsin.. Yeterki gelmesin..