Sanmıyorum olmazlar.. Olsalardı kendi ülkelerinde bir şeyler yapmaya, seçtiklerini başa getirmeye yada başta tutmaya çalışırlardı.. Bunun mücadelesini verirlerdi.. (Bak bizim ülkemizde kefenliler varYarın bu beğenmediğiniz ülkede kraldan çok kralcı olursunuz...
Nede olsa bizden çok imkanlara sahip olacaksınız...
Valla belli de olmaz.Rahatlık batabilir.Sanmıyorum olmazlar.. Olsalardı kendi ülkelerinde bir şeyler yapmaya, seçtiklerini başa getirmeye yada başta tutmaya çalışırlardı.. Bunun mücadelesini verirlerdi.. (Bak bizim ülkemizde kefenliler var)
Yani bunlar nankör, az çalışıp çok kazanma hayali kuran tipler, Avrupa bunların iş gücünden yaralanacağına inansa bize kaktırmazdı.. Özetle bu arkadaşlardan bi karın ağrısı olmaz, yer içer nankör gelir..
Çok güzel açıklamışsın katılıyorum sanaSanmıyorum olmazlar.. Olsalardı kendi ülkelerinde bir şeyler yapmaya, seçtiklerini başa getirmeye yada başta tutmaya çalışırlardı.. Bunun mücadelesini verirlerdi.. (Bak bizim ülkemizde kefenliler var)
Yani bunlar nankör, az çalışıp çok kazanma hayali kuran tipler, Avrupa bunların iş gücünden yaralanacağına inansa bize kaktırmazdı.. Özetle bu arkadaşlardan bi karın ağrısı olmaz, yer içer nankör gelir..
Yunan adasındaki kamptan bir grup mülteci türkiyeye gelmemek için kaçmış...
Cidden cehennem olarak görğyorlar demek ki. Biz de bu cehennemde yaşıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?