• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siğil

rnksz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
8
0
86
İstanbul
arkadaşlar iyi geceler öncelikle. sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum: göz kapaklarımın üstünde kaşlarımın altında yani siğiller oluştu. doktora gittim göze cok yakın bir bölge oldugu için asitli ilaçlardan veremiyor fakat lazer tedavisinden de ben korkuyorum iz bırakır diye. ne olur yardım edin bunlardan nasıl kurtulacagım. 1 haftadır ceviz yagı kullanıyorum ama pek etkisini görmedim sinirlerim cok bozuk : (

canım konu göz olunca piyasadaki ilaçları kullanamazsın tabii..bence önce bir göz doktoruna görün kullanacağın ilaçların veya lazer tedavisinin gözüne bir zararı olurmu onu öğren ondan sonra ne yapacağına karar ver..

arkadaşlar bu başlık altında tekrar merhaba : ) evett sigillerim için doktora gittim daha öncede bahsettigim gibi kaşlarımın altında sigiller vardı. acnelyse adında bir akne kremi yazdı doktor yanında bepanthen ve güneş kremi. 4 haftalık bi tedavi süreci var ama daha 1 hafta oldu ve sigiller o kadar küçüldü ki inanamazsınız yani neredeyse yok olmak üzereler mutlulugumu paylaşmak istedim sizinle. daha önce ceviz yagı,aspirin falan gibi seyler kullanmıştım bana mısın dememişlerdi yani : ) hea bi de okuttum tabi ki. sigilleri olan arkadaşlar doktor tavsiyesi olmadan dokunmasınlar bence. herkese kucak dolu sevgiler.

selam bepanthen ve acnelyse kremleri nasıl kullandığını yazarsan çok mutlu olacağım.bendede 1 yıldan daha fazla süreden beri siğil var ve artık çok sıkıldım lütfen cevabını bekliyorum

selam bepanthen ve acnelyse kremleri nasıl kullandığını yazarsan çok mutlu olacağım.bendede 1 yıldan daha fazla süreden beri siğil var ve artık çok sıkıldım lütfen cevabını bekliyorum

Eminem benim de elimde siğil çıkmıştı. Doktor bana asitli bi ilaç vermişti. Onu sürmüştüm. Yara oldu aylarca. Düştü o siğil. Sonra yeniden pırtladı aynı yerde. Artık siğilimle yaşamaya alişmiştim. Ananemin evine cami hocasi gelmişti. Ananem hocadan rica etti. Hoca da okudu. Ben pek inanmazdim böyle şeylere. Öylesine okutmuştum. Ama inanır mısın 1 haftaya mı ne geçti o siğil anında. Ne ilaç ne bişey. Ama o asitli ilacı siğilin üstüne döktüğümde etrafına damlamiş. Siğilim geçtiği halde yuvarlak bi hale şeklinde asit izi duruyo. Valla ne ilaç ne bişey dua çok iyi geldi. İmkanın varsa dene derim.

Ortaokula giderken benim tamm gözümün kenarında çıktı yani üst kirpik dipimde istanbul göz hastanesine gitmiştim kadın bi şeyler sürdü küçük bi aletle aldı geçti tamamen ne iz var ne bi şey.. küçükken de dizimde vardı kopmuştu bi kere yeniden çıkmıştı hiç geçmiyordu asitli ilaç da kullanmıştım sonra anneannem onu okudu falan öyle geçti..
bir arkadaş da azotla yaktırdı hepsini şişli etfalde o çok berbattı günlerce yara oldu.. ama göz için öyle almışlardı benimkini

Back