• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siğil ve akıntı

glenglen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
12
0
36
İstanbul
merhaba,
bundan 2 ay önce jinekologuma gittiğimde vajinit ve hpv olduğumu söyledi. vajinit tedavim bitti haftalar önce ama hpv için henüz kremi alamadım.
siğilim bi ortaya çıkıyor bi kayboluyor.
bununla beraber vajinamda beyaz tortular görmeye başladım.
böyle bir şey başına gelen var mı ?
normal şampuan sürmememi söyledi dokturum. özel şampuan ile yıkamaya başlıcam ancak bu zamana kadr böyle bi durumla karşılaşmamıştım.
kötü bi anlamı var mıdır bunun acaba ?

lütfen kötü olmasın ya :59:

Ben de siğiller çıkmaya başladı hem de giderek artıyo.doktora gittiğimde de sölemeyi unutuyorum.(bebek için tedavi görüyorum o yüzden sürekli hastaneye gidip geliyorum.) bi de bnm gittiğim hastanede hiç bi kadın doğumcu (hepsi erkek) alttan muayene etmiyo.sölersem hiç bakmadan ilaç yazar diye de korkuyorum.burda bi arkadaş aktardan aldığı kükürtlü sabunla yıkamış ve geçmiş bende onu denicem.

gebelik döneminde siğil çıkması gayet normal. bi arkadaşımın da başına gelmişti.
gebelikten sonra bi anda hepsi ortadan kayboldular. ama normal doğum yapıcaksan doktoruna mutlaka söyle.
ilaç yazsa bile bakmadan yazamaz zaten canım.
bebeğe siğil bulaşabilir normal doğum yaparsan.
ihmal etme.
geçmiş olsun.

JINEKOLOJI bolumunde vajınal sıgıller kısmı var arkadsım oraya bak ıstersen..ama sıgıl varsa normal dogumu tavsıye etmıyorlar dıye bılıyorum...doktoruna danıs bence..

Back